- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Benim çevremdeki tek bir arkadaşım bile kullanmadı göğüs pediGogus pedi kullanmadan nasil durdunuz hayret ediyorum
Ben gogus pedi takmasam lea gibi eksi eksi sut kokuyorum cunku illaki akiyor ve sutyeni islatiyor, disardayken degistirme imkanim olmayinca da kuruyup kokuyor.
Ben bez stogu kadar ped stogu da yapmistim iyi ki yapmisim. Hala islaniyorum cunku
Valla bn 2 çocuk doğurdumBenim çevremdeki tek bir arkadaşım bile kullanmadı göğüs pedi
İstisnasız hiçbiri hemde
Onlara çok gereksiz
Buradakilere göre çok gerekli
Sanırım bütün ihtiyaçlar gerçekten kişiden kişiye değişiyor
Birine mükemmel elzem gelen ve mutlaka alınması gereken bir ürün diğeri için tamamiyle Fuzuli olabiliyor
Ben 100lü alacaktım
Çok gaza getirdiler gereksiz diye
Sırf bu yüzden 36lı en küçük paketi aldım
Baktım ki kullanılıyor devamını bende doğumdan sonra stoklarım
Ben 4 paket aldım 1 paket de görümcem verdi. Silinebilir kullanıyorum. Henüz hiç kullanılmamış 19 adet daha var.Cepte Şokdan sipariş verirken 1 paket daha alt açma örtüsü ekledim. Toplam 30 adet oldu.
3 paketde e bebekten aldım mı o listeyede biratabilirim
30x10 =300 alt açma örtüsü mü aldın?Cepte Şokdan sipariş verirken 1 paket daha alt açma örtüsü ekledim. Toplam 30 adet oldu.
3 paketde e bebekten aldım mı o listeyede biratabilirim
Ben de küçük paket alıp devamında aldım. Bi tanesini emzirip bitirip diğerine geçsem bile akıyo öbüründen bazen.Sütün akması meme ucu yapısıyla ilgiliymiş, herkeste akmıyor. Benim çook uzun süre beklerse akar sadece ki o kadar da bekletmiyorum normalde, o yüzden hiç ped kullanmıyorum. Yani doğumdan sonra alınması daha mantıklı.
Üçyüz diildir ayol30x10 =300 alt açma örtüsü mü aldın?
En mantıklısı. Ben 1 paket bile bitirmedim, hala duruyor evdeBen de küçük paket alıp devamında aldım. Bi tanesini emzirip bitirip diğerine geçsem bile akıyo öbüründen bazen.
Güzel türkçemizÜçyüz diildir ayol
30x10 =300 alt açma örtüsü mü aldın?
Üçyüz diildir ayol
Yok be 10’lu paketten 3 adet aldım. Toplam 30 adet olduEn mantıklısı. Ben 1 paket bile bitirmedim, hala duruyor evde
Güzel türkçemizo zaman 2 paketi varmış, 1 10lu daha almış ve 30 olmuş. Beynim yandı bir an
Baby me nin örtüsünü ikiye kesip kullanıyorum ben çok büyük oluyorYok be 10’lu paketten 3 adet aldım. Toplam 30 adet oldu
Bezleri genelde sayı ile söylüyoruz ya
Bunuda sayı ile söyleriz diye düşündüm
Seninki hangisinden Merve?Ben 4 paket aldım 1 paket de görümcem verdi. Silinebilir kullanıyorum. Henüz hiç kullanılmamış 19 adet daha var.
Bu da onunla aynı ölçüdeymiş 60x90Baby me nin örtüsünü ikiye kesip kullanıyorum ben çok büyük oluyor
Ilk zamanlar çok kirleniyor.
Göğüsün yumuşak olması da süt olmadığı anlamına gelmiyor dimi? Bazen yumuşak oluyor ama bakıyorum süt akmışmerve Mervem bı zaman sonra süt akması dururmus.Bunun sebebi sütun azalmasi değil memelerin terbiye olmasıymış.Ben de bı kaç gün önce okudum bunu.İlk haftalar sütüm öyle akıyordu ki heryerim süt içinde kalıyordu memelerim taş gibiydi,acıdan yatamiodum üstüne.Sonra duzeldiler.Benim bebeğim eskisi kadar emmiyor şuanda.Gunde iki defa kesin emiyo sonra da arada alırsa aliyo. sempatik_kiz ben Prima Premium Care kullaniorum canım.Muthis memnunum ne sızma,ne ıslaklık,ne pisik hicbisey yaşamadım.Pisik kremimiz de Chicco 4 in 1 nappy cream.Ondan da çok memnunum.35 e almıştım doğumdan önce şuan 100 e satılıo.İndirime girdikçe stokluyorum.İslak mendillerimiz Sleepy,Hipp ve Prima Aqua.Onlardan da çok memnunum ve sürekli stokluyorum.Memelere gelince benim meme yaram hiç olmadı.Hastanede bebek hemsiresinden öğrendim doğru emzirmeyi.Memenin kahverengi kısmının alabildiği kadarıni verin bebeğin ağzına.
Hayır gelmiyor illa sert olmak zorunda değilmiş yumuşak olunca da varGöğüsün yumuşak olması da süt olmadığı anlamına gelmiyor dimi? Bazen yumuşak oluyor ama bakıyorum süt akmış
Sütüm azaldı diyorlar ya onu nasıl anlıyorlarHayır gelmiyor illa sert olmak zorunda değilmiş yumuşak olunca da var
Ne alaka saçmalamış sana kim demişse mastit olmamak için ilk zaman sağım gerekliÇalışmayan anneler için süt pompası gereksizmiş. Küvet, telsiz,kamera, en çok oara verilip neredeyse hiç kullanılmadığımı söylüyorlar
Bende çalışmayan için gereksiz diyordum pompaya ama mastit falan olursa sıkıntı oluyormuş sağmak gerekiyormuş. Bende duruma göre doğumdan sonra alcam ihtiyaç olursa.Çalışmayan anneler için süt pompası gereksizmiş. Küvet, telsiz,kamera, en çok oara verilip neredeyse hiç kullanılmadığımı söylüyorlar
Bilmiyorum ki bebe emdikçe çoğalır amaSütüm azaldı diyorlar ya onu nasıl anlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?