Tüü kapitalist ruhuna yavrum nerrrrrden bildin sağlam olmadığınıFiyatı uygun olan mıydı baktım ona biraz daha sağlam bişey olsun diyoruz. Bebek odası yok şimdilik en azından 3 4 yaşına kadar idare etsin
Çok tatlış duruyor güle güle kullansınbiz biraz daha büyük olsun istiyoruz kendi odası olmadığı için
Ben 1 numaradan 140 adetSelam kızlarBelki şimdiye kadar defalarca sorulmuştur ama araştırmama rağmen net bir cevaba ulaşamadım
Bebeğe 1 numara bezden kac tane/ kaçlı almak lazım?
Prima premium care alacağım 44 lü 70 li ve 144 lü paketler var, benimki kız bebek olacak kaçlı alayım sizce
3,5 kg ve üzeri olacaksa 1 alma 2yle başla 144 lü alabilirsinSelam kızlarBelki şimdiye kadar defalarca sorulmuştur ama araştırmama rağmen net bir cevaba ulaşamadım
Bebeğe 1 numara bezden kac tane/ kaçlı almak lazım?
Prima premium care alacağım 44 lü 70 li ve 144 lü paketler var, benimki kız bebek olacak kaçlı alayım sizce
Pahalı olunca daha sağlam kafasıTüü kapitalist ruhuna yavrum nerrrrrden bildin sağlam olmadığınıBilinmedik bi marka da deģildi
Çok teşekkür ettimPrego anne yani park yatak aldım ben tavsiye ederim
Git bak anam civilden ekledik linkPahalı olunca daha sağlam kafasıya şaka bi yana gidip görmeyince fotolardan bi şey anlamıyorum
Burada civil yokGit bak anam civilden ekledik link
Ben 1 numara 70liden 2 paket aldım, 2 numara daha çok kullanılıyor demişlerdi o yüzden 2 numara 60lı 4 paket aldım
Ben 1 numaradan 140 adet
2 numaradan 240 adet
3 numaradanda 144 adet aldım
Hiçbiri ziyan olmaz umarım
3,5 kg ve üzeri olacaksa 1 alma 2yle başla 144 lü alabilirsin
1 no da elimde olsun dersen 70 Li al ilk zaman çok kaka yapılıyor
E bebekte prima indirimi yok şubatta bir dahao zaman hemen hemen fikirler aynıBenden sanki üç buçuk kilo üzeri çıkmayacak gibi ben yine 70 lilerden alıyorum o halde çok teşekkürler kızlar
Yalnız sanırım 1 subatta prima indirimleri kaçtı tekrar gelir mi ki bu ay içinde ben de sizin gibi 2 numara falan da alırdım
Ben 1 paket alcam sadece üşenirim yapamamE bebekte temizle pamuğu da indirime giriyor. İyi dimi fiyatı paketin tanesi 9 buçuk oluyor
sweetgirlcandy kızz koşş indirim var
Ben aldım bakalım 15li bir paket bide 6lı ekledim. Kendime güvenemiyorum bende üşenebilrimBen 1 paket alcam sadece üşenirim yapamam
He ya bak sepete ekleyip bakmak lazım ne gelecek
Ben aldım bakalım 15li bir paket bide 6lı ekledim. Kendime güvenemiyorum bende üşenebilrim
He ya bak sepete ekleyip bakmak lazım ne gelecek
Aslında demin deneseydim ben
Valla merak ettim kargo olmasa alırdım 10 tane
Sepette yoktu silmişler geriAslında demin deneseydim ben300 liralık alışveriş oldu kargo bedavaya geldi. Ya bu kadar alışverişe inşallah ileride indirim kodu da gelir
Sağlıkla giydirmek de nasip olsun.Evet hanımlar alışveriş serüvenimize ben de ilk alışverişimle dahil oluyorum. Çorap
Baktık en unisex ne olabilir ufak bi heves alışverişi yapalım dedik
Allahımm minicik ya
Eki Görüntüle 3003267
Ay inşallah yarabbim hepimize nasip etsinSağlıkla giydirmek de nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?