Bence 2 de alınabilir. 3430 doğan bebeye 200 1 no 170 civarı 2 no kullandım.Bebeler ikiz, beklenen dogum kilolar 2-2.5 civari mevcut stok durumum şöyle
1 no: prima pure 105 adet
2 no: 120 adet prima premium care, 102 adet sleepy bio natural
3 no: 52 adet prima premium care, 84 adet sleepy bio natural
2yi bitince marketten alirim ama 3numara primadan biraz daha stoklayayim ben derim ne dersiniz? (Yerim var)
Attim bacim sepete sagolasinBence 2 de alınabilir. 3430 doğan bebeye 200 1 no 170 civarı 2 no kullandım.
Rica ederim.Attim bacim sepete sagolasin
Evde pamuk kullanıyorum canım, dışarısı için sleepy sirkeli olanı aldım. İçeriği temiz kokusu hafifBende indirimi bekliyordum bez için aldım ıslak mendil de hem pamuk alıcam hemde dışarı için mendil alayım dedim teşekkür ederim bitter
5 aylık tecrübeli ikiz anası olarak en çok 3no gidiyorGuncellenen Bez Stoklarim :)) (Bebeler ikiz, beklenen dogum kilolar 2-2.5 civari)
1 no: prima pure 140 adet
2 no: 240 adet prima premium care, 102 adet sleepy bio natural
3 no: 196 adet prima premium care, 84 adet sleepy bio natural
Bence güzel. Memnun kalmazsan da yallah dolapGuncellenen Bez Stoklarim :)) (Bebeler ikiz, beklenen dogum kilolar 2-2.5 civari)
1 no: prima pure 140 adet
2 no: 240 adet prima premium care, 102 adet sleepy bio natural
3 no: 196 adet prima premium care, 84 adet sleepy bio natural
Annişler geçenlerde 3 saniyede ateş ölçen ates ölçerden bahsedilmisti iyi güzel diye, hangisiydi o , marka model neydi, ekran görüntüsü almıştım ama bulamıyorum
Kayinbiraderim falan var onu da dolapta satsam alirlar mi acabaBence güzel. Memnun kalmazsan da yallah dolap
Alırlar delirirsiiinKayinbiraderim falan var onu da dolapta satsam alirlar mi acaba
Yok o ben değildim 3 saniyeyi bilmiyorumsweetgirlcandy anlatıyodu bi şeyler.
Ah bende görümcemi kaynanamı satabilsemKayinbiraderim falan var onu da dolapta satsam alirlar mi acaba
Paddlers de aynı şekildeGoon bez ve ıslak mendiller Hepsiburadada 2.si 1 tl kızlar
+1 kaynanaAh bende görümcemi kaynanamı satabilsem
Merhaba benim tercih ettiğim braun prt2000 çubuk ateş ölçer 3 sn.de ölçüm yapıyorAnnişler geçenlerde 3 saniyede ateş ölçen ates ölçerden bahsedilmisti iyi güzel diye, hangisiydi o , marka model neydi, ekran görüntüsü almıştım ama bulamıyorum
Ben se braun prt2000 kullaniyorum cok memnunum hizi da dogrulugu da cok iyi. Braun un temassizini da almistik hep yanlis olcuyor malesef.Merhaba benim tercih ettiğim braun prt2000 çubuk ateş ölçer 3 sn.de ölçüm yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?