Goon premium soft olan.Eki Görüntüle 2996827
Eki Görüntüle 2996828
Size bez karsılaştırması yaptım. Goon 2 numara. Digerleri 3.
Goon geniş bi bez. Ve digerlerinden kalın. Dokusu güzel diğerleri gibi. Bakalım memnun kalacak mıyım.
Ah canım benim o işler öyle olmuyor sen bebeği değil bebek seni yönetiyor malesef yeterki uyuzunda nasıl uyursa uyusun diyorsunSallama olayına hiç girmek istemiyorum yaaa
Hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah canımKızlar çok hoşsunuz hepinizbebişlerinizle sağlıklı , mutlu yıllar dilerim anne adaylarına da sağlıklı gebelikler dilerim 796 sayfanın her satırını tek tek okuyup notlar aldım hepinize teşekkürlerimi sunuyorum . Sanki 10 sezon bölüm dizi izleme edasıyla okudum hepsini önce hamişlik günlüklerinizi sonra sizin doğum hikayelerinizle ağladım burda. Henüz kalp atışını duyamadık biz cumartesi duymaya gideceğiz dua edin bana İkinci tüp bebek denememde pozitif görmüş bir anne adayı olarak biraz hevesle birkaç parça almış olabilirim şimdiden
Sallanan ana kucağı mutlaka al benceMaşallah canım nasıl okudun ,bende çok merak ediyorum ne almalıyım ne yapmalıyım .özet mi gecsen
Moje alcaktın snaki sen?Sallanan ana kucağı mutlaka al bencetecrübelerimde çıkardığım ben duz ana kucağı aldım çok pismanim
Evet kuzu ondan aldık daha doğrusu yiğenim hediye aldı ama çok pişmanım oğlum aşırı sallamayı seviyor, keske elektirikli alsaydımMoje alcaktın snaki sen?
Baksnaa ikinci el. Yeni dolaptayım da ikinci el işiyle kafayı bozdum.Evet kuzu ondan aldık daha doğrusu yiğenim hediye aldı ama çok pişmanım oğlum aşırı sallamayı seviyor, keske elektirikli alsaydım
Vallahi geçen gün esimde dedi alsakmi birtane diye sallamaktan helak oldukBaksnaa ikinci el. Yeni dolaptayım da ikinci el işiyle kafayı bozdum.
Vallq ql daha da erteleme o zmaanVallahi geçen gün esimde dedi alsakmi birtane diye sallamaktan helak oldukbu gidişle alicaz
Yumuşatıcı kullanmıyorum. Leke çıkarıcı da ihtiyaç duymadım henüz.Leke cikartici onerilerinizi alabilir miyim bir de yumsatici kullaniyor musunuz
Hic kakasi cikmadi mi atletine falanYumuşatıcı kullanmıyorum. Leke çıkarıcı da ihtiyaç duymadım henüz.
Lekele olmadı. Çıkmaz olur mu ohoo evdeki bez stoğunu sattım ben sızdırıyolar diye.Hic kakasi cikmadi mi atletine falan
Sırtımızdan çok çıktı roxy kullanıyorum deterjan çıkartıyor lekeleriHic kakasi cikmadi mi atletine falan
Ben de 2 kez ciktiLekele olmadı. Çıkmaz olur mu ohoo evdeki bez stoğunu sattım ben sızdırıyolar diye.
Deterjan roxy mi ilk kez duydum bu markayi memenun musunSırtımızdan çok çıktı roxy kullanıyorum deterjan çıkartıyor lekeleri
Duru fazla çıkarmamıştı
Asıl lekeler ek gıdada olacak
Evet memnunumDeterjan roxy mi ilk kez duydum bu markayi memenun musun
Ben de roxy kullanıyordum. Normal dalan sabuntozu aldım. Memnunum.Ben de 2 kez ciktiprima care kullanirken 1 kez bel kismindan sleepy kullaniorm suan bacagina cikmis sok oldum sleepy naturel kulakli olanlardan memnun kaldim ben bebek deterjani ne kullaniorsn ben duru granul kullaniordm alerjisi cikti acaba sabun mu kalior ki dedim uni baby sivi sabun tozuna gectim
Hep sivi deterjan kullaninca hic dikkat etmemisimEvet memnunum
Marketlerde çok var ama
BU sallanan çok işe yarıyorSallanan ana kucağı mutlaka al bencetecrübelerimde çıkardığım ben duz ana kucağı aldım çok pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?