- 28 Eylül 2015
- 5.367
- 15.141
- 248
Bildiğimiz sünger demi
Evet, bildiğimiz sünger
Eşime sordum 32 DSN olmalıymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğimiz sünger demi
Olmadı öyle alayım bende. İncecik şey çok pahalı geldi banaEvet, bildiğimiz sünger
Eşime sordum 32 DSN olmalıymış
Olmadı öyle alayım bende. İncecik şey çok pahalı geldi bana
Be ucuz kiOlmadı öyle alayım bende. İncecik şey çok pahalı geldi bana
Allah bağışlasın5in üzerindedir 5.5a yakındır diye umut ediyorum 3 numaraya geçtik 1 hafta oldu ortalama dogarsa bu sekilde yap. Minnoş olursa 1 alırsın.
Kestireceğin daha pahalıya gekecektır eminimOlmadı öyle alayım bende. İncecik şey çok pahalı geldi bana
HepimizinkiniAllah bağışlasın
Ihtiyaç duyarsan alırsın Memeyi kuvvetli emerse gereksiz. Benim bebe weenin dandik normal biberonunu da emdi memeyi de mesela gerek kalmadı.Ay sayfaları okudukça yeni yeni şeyler duyuyorum.
Ne cahilmişim ben ya
Kaşık biberonu ilk defa duydum. Gece anne sütü vermek için diye yazmışsınız
Okumaya devam bakalım
Gerekli mi gereksiz mi olduğunu öğreneceğim sanırım ilerleyen sayfalarda
Memeyi emmeyen için kaşık biberonu kullanılıyor erken doğan bebişlere yada inşallah sana gerek kalmazAy sayfaları okudukça yeni yeni şeyler duyuyorum.
Ne cahilmişim ben ya
Kaşık biberonu ilk defa duydum. Gece anne sütü vermek için diye yazmışsınız
Okumaya devam bakalım
Gerekli mi gereksiz mi olduğunu öğreneceğim sanırım ilerleyen sayfalarda
Ihtiyaç duyarsan alırsın Memeyi kuvvetli emerse gereksiz. Benim bebe weenin dandik normal biberonunu da emdi memeyi de mesela gerek kalmadı.
Evet öyle yazılmışMemeyi emmeyen için kaşık biberonu kullanılıyor erken doğan bebişlere yada inşallah sana gerek kalmaz
Biraz daha övsene topiğimizi çok güzel olmus di mi?Evet öyle yazılmış
Bunuda eledim listeden
Kaydettim bende bi sorayım bakalımBen burda döşemeci vardı ona kestirmiştim
Benim park yatak 60*120 ona uygun
10 cm 32 DSN derecesi olarak kesildi
3 yaşına kadar kullandı sonra büyük montessori yatak yaptırıp içine yatalım çok güzel bir yatağı vardı onu aldık.
Sıra ikincide
Ay valla ya el kadar sünger de 150 200 lira yawBe ucuz ki
Öyle mi ya tanıdık döşemeci var bi sorduruyumKestireceğin daha pahalıya gekecektır eminim
Hele sor beni eriketle bakiimÖyle mi ya tanıdık döşemeci var bi sorduruyum
TamamHele sor beni eriketle bakiim
Kız okudukça hem sana hemde yazanlara dua ediyorumBiraz daha övsene topiğimizi çok güzel olmus di mi?
Iyi oldu ya sağolsun herkes. Aktif kaldıkça da birilerine faydali olacaktır. Aha da benim bez krizi. Bi sey olmaz yeaa deyip doldurdum evi. Güzel başladı ama güzel devam etmiyo işteKız okudukça hem sana hemde yazanlara dua ediyorum
Eğer dualarım kabul olursa yaşadınız valla
Şaka bir yana cidden çok güzel bir konu olmuş
Emeğinize sağlık hepinizin
Valla bende çok memnunum çoğu şey kafama oturdu burayı okuduktan sonra. Ne alacağım belli aklımda.Kız okudukça hem sana hemde yazanlara dua ediyorum
Eğer dualarım kabul olursa yaşadınız valla
Şaka bir yana cidden çok güzel bir konu olmuş
Emeğinize sağlık hepinizin