Ebebekte var park besik yatakları ince ama yeter.Bende bi tane park beşik var yeğenimden kalma hiç kullanmadı. Onu yatak odasına koycam yeni doğduğunda kullanmak için. Ama içinin yatağı yok. Bu ince yataklardan alsam ona yeterli olur mu altına zaten başka bir şeyler daha koyarız sanırım
Ben 25 gün filan kullandım. Sonra ihtiyaç duymadım.Gaz damlasının fayda edip etmediğini nasıl anlarız? Değiştirsem mi bilemedim. Çok sık uyanmaya başladı, sürekli emmek istiyor, ayaklarını karnına doğru çekiyor. Bio gaia kullanmaya başlamıştım. Bezini de güzel dolduruyor ama
merve gaz damlası kullanıyor musun ?
Sleepyleri mi sattııın
Merhaba ,
Bende aynı çok farkımız yokBilemedim şimdi
Sen benim ipimle kuyuya inme bacım
20 haftalık gebeyim ben ne anlarım bu işlerden
AlmamalısınMerhaba ,
Henüz 29. Sayfadayım ama anladığım kadarıyla artık tecrübeli anne sınıfındasın
Yeni doğan için 1 numara kaç paket bebek bezi almalıyım ya da kaç adet
Normal tahta beşiğinin kendi yatağı var da park beşiğe arıyorum. Böyle ince olanlardan. İnce mi bu twiny?Ben Yataş twiny aldım canım. Bir tarafi sert bir tarafı biraz daha yumuşak. 2 yasa kadar sert yatak olması gerekiyormuş omurga gelişimi için.
Şimdi nette indirimde var o incelerden yeterli olur mu olmaz mı emin olmamıştımEbebekte var park besik yatakları ince ama yeter.
Ben 25 gün filan kullandım. Sonra ihtiyaç duymadım.
Bende yoyko park beşik var onun için aldım twinyyi. 10 cm civarı kalınlığıNormal tahta beşiğinin kendi yatağı var da park beşiğe arıyorum. Böyle ince olanlardan. İnce mi bu twiny?
Merveye sleepy leri sattıran hayat bize ne yapmaz
Aa kalın değilmiş diğerleri gibi. Tamamdır bi bakayım ona daBende yoyko park beşik var onun için aldım twinyyi. 10 cm civarı kalınlığı
Aman ne biliyim bacım ya sırayla deneyecem valla. Dün blup goo.n onerdi benim de aklımdaydı. Olmazsa migrosun bezini de önerdiler. Şokun bezi de temiz icerik ama baktım çok pahalıya geliyo goon daha ucuza buldumSleepyleri mi sattııınne alcan kız
Ya benim kız hiç sevmiyo altı değistirilsin, üstü değiştirilsin. Bazen feryat figan ağlıyo bi görsen. Çocuğa eziyet ya. E her seferinde kıyafet değistir yıkayıp yetiştirmeye çalış da bana eziyet. El kadar üç parça için koca makine dönüyo bu kadar zahmettense paşa paşa prima bile kullanılır yani. Bunun cimriliği olmaz.Merveye sleepy leri sattıran hayat bize ne yapmazstok yapmayı bırakıyorum
Benimki yanımda yatıyoŞimdi nette indirimde var o incelerden yeterli olur mu olmaz mı emin olmamıştım
O zmn direk 2 den başlıyorum.Almamalısın2den başlamalısın 300 adet civari gider normal 3.5 civarı dogan bi bebek için.
Senin bebiş ne kadarlık şimdiAman ne biliyim bacım ya sırayla deneyecem valla. Dün blup goo.n onerdi benim de aklımdaydı. Olmazsa migrosun bezini de önerdiler. Şokun bezi de temiz icerik ama baktım çok pahalıya geliyo goon daha ucuza buldumBakacam. Artık dolaptayım ordakilere de bakacam prima bile olur ordan denk geldikçe.
Bende bi tane park beşik var yeğenimden kalma hiç kullanmadı. Onu yatak odasına koycam yeni doğduğunda kullanmak için. Ama içinin yatağı yok. Bu ince yataklardan alsam ona yeterli olur mu altına zaten başka bir şeyler daha koyarız sanırım
İçine sünger kestiriyorlar park yatakların ama ne kadar verim alabilirsin bilmiyorum. Ben pek kullanışlı bulmuyorum
Böyle böyle öğrencez işte bizdeBizim dr ilk çocukta sünger önermişti
Belli bi sertlik derecesi vardı o zaman ilk çocukta ona özel kestirmiştim su an tam hatırlamıyorum
Şimdi ki çocuğa da o özel kestirdiğimi kullanacağım
5in üzerindedir 5.5a yakındır diye umut ediyorum 3 numaraya geçtik 1 hafta oldu ortalama dogarsa bu sekilde yap. Minnoş olursa 1 alırsın.O zmn direk 2 den başlıyorum.
Henüz çok küçük olduğu için kaç kilo doğar bizim velet bilmiyorum
Baktık ufak bir şey doğuma doğru alırım o zmn
Senin bebiş ne kadarlık şimdi
Tabi canım kış günü bir de sürekli soyundur giydir o da sıkıntıYa benim kız hiç sevmiyo altı değistirilsin, üstü değiştirilsin. Bazen feryat figan ağlıyo bi görsen. Çocuğa eziyet ya. E her seferinde kıyafet değistir yıkayıp yetiştirmeye çalış da bana eziyet. El kadar üç parça için koca makine dönüyo bu kadar zahmettense paşa paşa prima bile kullanılır yani. Bunun cimriliği olmaz.
Bildiğimiz sünger demiBizim dr ilk çocukta sünger önermişti
Belli bi sertlik derecesi vardı o zaman ilk çocukta ona özel kestirmiştim su an tam hatırlamıyorum
Şimdi ki çocuğa da o özel kestirdiğimi kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?