- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Normal al ya ikinci bebe olunca da kullanılırO da var tabi :)
Bnm ki 10 yıllık küvet oğlumdan kalma hala sapasağlam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal al ya ikinci bebe olunca da kullanılırO da var tabi :)
Bizdede aynı durumValla ben eşim olmadan yıkayabilir miyim bilmiyorum daha yeni anne olucam zorunlu olmadığı müddetçe tek yapamam gibi
Eki Görüntüle 2994663
Hatta En uyguna şokta buldum ordan alayım diye düşündüm
Devlet hastanesinde yapacağım. Sanırım kadın doğum kısmına sormam gerekiyor her yerde gerekli değilseBazı hastaneler öyleymiş bizimkinde yok sanırım öyle bir şart
Devlette yok sanırım böyle bir istek. Aynen yine sorarsınız gittiğinizdeDevlet hastanesinde yapacağım. Sanırım kadın doğum kısmına sormam gerekiyor her yerde gerekli değilse
merve leğenci bakBi kaç yurt dışı satış stesinde gördüm ama bakıcam dediğim gibi tyz shopta var bi tane beğenmezsem artık bende leğenden devam
Ay gerçekten mi benim ki de aynını söylüyor bunların hepsi aynı demekBizdede aynı durum
Hatta eşim korkudan ben kucağıma bile alamam diyor
Nasıl doğuracağım bu çocuk nasıl büyüyecek kara kara onu düşünüyorum
Aynen alayım bari ilk gelen kodlaStoklar yapılsınn
Zaten bizimkiler bahar ve yaz bebesi olcak inşallah, suyun sıcaklığı sorun olmaz diye düşünüyorum
Ay valla çok kararsızım biraz daha araştırıp bakıcam yoksa dediğim gibi leğenden devamNormal al ya ikinci bebe olunca da kullanılır
Bnm ki 10 yıllık küvet oğlumdan kalma hala sapasağlam
Fazla kod olursa bana da yolla kodcu hatunAynen alayım bari ilk gelen kodla
Yollarım valla bana ayda 2 3 kere geliyor hatta happy mom uygulamasında paylaşıyorlar ordan alıyım sizeFazla kod olursa bana da yolla kodcu hatun
Yorumları oku daha iyi oluyorA’dan Z’ye herşeyi internetten almama rağmen
Hepsi burada, trendyol gibi sitelere bez için hiç bakmadım.
Orjinal olmayan çok ürün var ayırt edemezsin dediler
Daha önce hiç bez almamış biri olarakta İşin ucundaki bebek olunca korktum ne yalan söyleyeyim
Ama dediğiniz gibi takip edip alsam iyi olacak
Benim eşimde bebeği nasıl tutacağını bile bilmiyor ama bebek kucağında duşa girip bebeği yıkamayı düşünüyorBizdede aynı durum
Hatta eşim korkudan ben kucağıma bile alamam diyor
Nasıl doğuracağım bu çocuk nasıl büyüyecek kara kara onu düşünüyorum
Aaa bnde de var Happy mom bnde arada bakayımYollarım valla bana ayda 2 3 kere geliyor hatta happy mom uygulamasında paylaşıyorlar ordan alıyım size
Forum kısmına bak. Aylık indirimler diye konu açıyorlar orda paylaşıyorlar kodlarıAaa bnde Çar Happy mom bnde arada bakayım
Bende korkarım ya ilk zamanlar hayatta tek yıkayamam ama sonra alışırız herhaldeBenimki de yaz bebesi olacak bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum.
Hatta bende yaz bebesiymişim annem ben senin altını hep yıkardım. Bebeği de öyle yaparız diyor. Ama emin olamadım. Annem varken tamam da annem yokken korkarım ben
Yaaa instagramda bende gördüm bu tarz bir kaç video ve çok özendimBenim eşimde bebeği nasıl tutacağını bile bilmiyor ama bebek kucağında duşa girip bebeği yıkamayı düşünüyor
Aslında bu tarz şeyleri özellikle anne yada aile büyüklerinden ziyade eşimle yapmalıyım diye düşünüyorumBende korkarım ya ilk zamanlar hayatta tek yıkayamam ama sonra alışırız herhalde
Benim eşim kendinden çok emin küvete gerek yok diyor o dereceYaaa instagramda bende gördüm bu tarz bir kaç video ve çok özendim
Bizimkine sende böyle yapacaksın, zaten yaz bebesi falan diyorum
Ben yapamam nasıl olur ya düşerse falan diye panikliyor
Çocuk yokya henüz ondan rahatım
Çocuk olsa gerçekten düşürür diyede korkarım yani verirmiyim bilmiyorum