- 19 Kasım 2020
- 22.031
- 48.103
- 548
Ya yerim ben onu utanmış da 20. Haftayı beklemişAyyy maşallah bizede 12 de erkeğe benziyor dedi 16 da %90 kız dedi 20 de %100 kız dedibende göremiyorum ultrasonda pipi falan
Çok kilolu olursa sanırım 210 bitmez 2 ye çabuk geçer. Normal olursa aşağı yukarı o kadar kullanılır diye düşünüyorum
AyyyyYa yerim ben onu utanmış da 20. Haftayı beklemiş
Zaten doktor ultrasonu açınca merhaba bebiş diyor ben ortada bebiş arıyorumrenkliye geçmediğimiz sürece bir şey anlaşılmıyor
Ortalama bi bebek 2den başlar 3 kilodan başlıyo zaten 2 no.Sleepy düşünüyorduk onunda 1 numarası ile 2 arasında çok fark yok diyorlar. Aslında dediğin mantıklı bebeğin gelişimine göre bakarız ihtiyaç olursa bir paket alınır ama çok fark yoksa 2den başlanır
Tesekkur ederim. Ben de e bebek bildirimleri kapali diye gelmiyormus demek ki :) Simdi Sms bildirimlerine izin verdim. Bakalim illa bi kod falan gonderirlerÖzellikle alışveriş yapanlara geliyormuş. Ya bana da geliyordu ama hiç önemsemiyordum geçen biri dedi de aldım
Mesela geçen 34 adet 3 numara aldım 54.99 liradan indirimle 24.99 a aldım.
Mesajda şu şekilde geliyor
Eki Görüntüle 2992880
O zaman gelir mutlaka rica ederimTesekkur ederim. Ben de e bebek bildirimleri kapali diye gelmiyormus demek ki :) Simdi Sms bildirimlerine izin verdim. Bakalim illa bi kod falan gonderirler
Bana yine geldi kızlar alacak olan varsa
Eki Görüntüle 2993417
Yaa süper valla canımBana yine geldi kızlar alacak olan varsa
Eki Görüntüle 2993417
Baya indirimli almışsınWala canım pamuk alacaktım uzun zamandır, gittim ondan aldım çok teşekkür ederim
baby me Bebek Temizleme Pamuğu 6x60 adet - ebebek
baby me Bebek Temizleme Pamuğu 6x60 adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
77,99 idi
47,98 aldım :)
Yok yeni yapmadım ama düzenli geliyor bana artıkYaa süper valla canımyeniden alışveriş mi yapmıştın sen
Şuan mağazanın yolunu tutasım geldi
E bebek seni çok sevmişYok yeni yapmadım ama düzenli geliyor bana artıken son bebek arabası almıştım
Baya indirimli almışsın
VallaE bebek seni çok sevmiş
Numaranız var demi orda gelmesi lazımBen de e-bebekte çok alış veriş yapıyorum ama beni çok umursamıyor anlaşılan, bebek arabası bile ordan almıştım
Sağlıkla büyüsün. 1 ortalama 20 gün gider zaten. Ama 2ye geçince anlayacaksın gerek yokmuşBez muhabbetine katılabilirim artık ben de:))
Çok şükür doğduk evimize geldik
Burada sleepy 1 numara aldım 210 tane ama çok küçük sanırım yanlış yaptım demiştim. Hatta ondan önce de doktor kilosuna ve boyuna uzun diyor, hep de yeni doğan kıyafetleri almışız hiçbiri olmayacak diye söylemiştim.
Oğlum tam 3 kilo 50 cm doğdu. Sleepy 1 büyük bile geliyor:) sürekli kakası için değiştirmek gerekiyor. 210 tane çok geçmeden biter bence. Hastanede de molfix kullanıldı o biraz daha büyük. Sanki daha da sızdırmaz gibi geldi bana. Ama daha anlayamıyorum tam onu.
Yeni doğan kıyafetlerinin de hepsi büyük oluyor:)
Sweetim maşallah prensesmi geliyor sağlıkla gelsin inşallahAyyy maşallah bizede 12 de erkeğe benziyor dedi 16 da %90 kız dedi 20 de %100 kız dedibende göremiyorum ultrasonda pipi falan
Çok kilolu olursa sanırım 210 bitmez 2 ye çabuk geçer. Normal olursa aşağı yukarı o kadar kullanılır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?