Yoykonun bir modeli cok hosuma gitti. Yorumları da iyi onu alacağım sanırım.Kizlar bebek bakim canrasi olarak tercihleriniz neler? Yoyko ve kiwinin takma askilariyla ic dizayni iyi gorunuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoykonun bir modeli cok hosuma gitti. Yorumları da iyi onu alacağım sanırım.Kizlar bebek bakim canrasi olarak tercihleriniz neler? Yoyko ve kiwinin takma askilariyla ic dizayni iyi gorunuyor.
Ikinci cocuk olunca kullanilabilir durumu olanlari almaya gerek yok tabiDaha hiç bakmadım desem olmadı oğlumun sırt çantasını alcam
Bunu begendim. Siz hangisine baktiniz?Yoykonun bir modeli cok hosuma gitti. Yorumları da iyi onu alacağım sanırım.
Evet benim beğendiğim de bu. Grisine bakmıştım.Ikinci cocuk olunca kullanilabilir durumu olanlari almaya gerek yok tabi
Bunu begendim. Siz hangisine baktiniz?
Kullanışlı ve kaliteli görünüyor.Evet benim beğendiğim de bu. Grisine bakmıştım.
Evet tip olarak daha begendigim modeller vardi bunu kullanisliligindan tercih ederim. Sirt askilari ici dikisleri cok iyi gorunuyor. Suan 130 lira daha dustugu oluyor mu acaba bu fiyattan alinabilir miKullanışlı ve kaliteli görünüyor.
Su an acil değil beklenip takip edilebilir ama daha artar mı bilmiyorum.Evet tip olarak daha begendigim modeller vardi bunu kullanisliligindan tercih ederim. Sirt askilari ici dikisleri cok iyi gorunuyor. Suan 130 lira daha dustugu oluyor mu acaba bu fiyattan alinabilir mi
Merhabalar gardırobu aldınız mı acaba ?Ben odasına dolap şifonyer almayı düşünüyorum 2 yaşına gelince montessori yatak eklicem. İlk anne yanı tahta beşik alcaktım vazgectim şimdi anne yanı park yataklardan almayı düşünüyorum. Gardırop şuna karar verdim Gardırop
Henüz almadım. Evde odalar değişecek onu bekliyorumMerhabalar gardırobu aldınız mı acaba ?
Merhaba,Merhabalar,Miniğimize bu yatağı almayı planlıyoruz nasipse bu tarz düşünenlere fikir olur belki Eki Görüntüle 2902741
Anneler cevap verin elektronik ana kucağı veya beşik almak istiyorum yardımcı olur diye sizce almalı mıyım ?
Anladım bende sizden gördüm hoşuma gitti de vivesenden de hiç alışveriş yapmadım nasıl geldiğini merak etmiştimHenüz almadım. Evde odalar değişecek onu bekliyorum
Evet baktım da alçalabiliyor ancak tamamen çıkmıyordu sanırımMerhaba,
Mağazada baktınız istersek yandaki korumalığını çıkarabiliyor muyuz?
Güle güle içinde emzir inşallahEki Görüntüle 2902944
Sandalyem geldi. Dolap da geldi ama kurulacak bekliyor şu an.
Amin canım inşallah.Güle güle içinde emzir inşallah