Yerleşmez dedi hiç de zorlamak istemedim. Yerleşmemiş halde suyum gelse normal denesek nolurdu Allah korusun.Ben de ondan korkuyorum ya Allah korusun. Kendimiz ameliyattan kaçalım derken bebeğimizi riske sokmak zaten mantık dışı.
4 günde yerleşmezdi herhalde en mantıklısı olmuş mis gibi sağlıkla kucağında şimdi
Şey. Benim kanala hic girmedi ama nisanim da suyum da aniden geldi. Neticede gobek asagi dusmedi, bebek kanala giremedi derken derken sezaryen veleddalin aminAyyyy inşallaaaahO kadar çok istiyorum ki artık ama kanala bile girmemiş daha. Aşağıda dursa da kanala girer girmez doğar mı ki
Sen de az beklemedin heeŞey. Benim kanala hic girmedi ama nisanim da suyum da aniden geldi. Neticede gobek asagi dusmedi, bebek kanala giremedi derken derken sezaryen veleddalin aminhem dogum aninda dahi girenler oluyormus. Hic belli olmaz
Tebiiii, 39+5te geliyom dedi, gelemedi sıpa, geldirdikSen de az beklemedin hee
Benim de 39+4 kafayı yanlış sokmaya çalışıyo diye sezaryen oldumTebiiii, 39+5te geliyom dedi, gelemedi sıpa, geldirdik
Yeni nesil kafasını nere koycaaani bilemiyo ama o burnunu da her yerlere sokaliyoBenim de 39+4 kafayı yanlış sokmaya çalışıyo diye sezaryen oldum
En sağlıklı sezeryan zamanı bebeğin doğum için sancısının suyunun geldiği zaman diye bir yazı okumuştum. Ona da şükür yaniŞey. Benim kanala hic girmedi ama nisanim da suyum da aniden geldi. Neticede gobek asagi dusmedi, bebek kanala giremedi derken derken sezaryen veleddalin aminhem dogum aninda dahi girenler oluyormus. Hic belli olmaz
Dimi ya, ben de onu bekledim zatenEn sağlıklı sezeryan zamanı bebeğin doğum için sancısının suyunun geldiği zaman diye bir yazı okumuştum. Ona da şükür yaniEn azından bebiş doğmaya niyetliymiş
Hala almadinmi kuvet kizBu bir itiraftır
Whiterose89 gel şahit ol
Bebelerinize küvet alın. Benim gibi cimrilik edi leğende yıkamayın. Sığmıyo çocuk.
Daha da almam yaaHala almadinmi kuvet kiz
Oturmaya başlayana kadar küvet daha iyiBüyük leğense aslında aynı boy sayılırYa da benim küvet boyutu gözüme öyle geldi. Şu içine katlananlardan almıştım.
Maşallah kuzucuk büyümüş. Acaba biraz büyüyünce kucağımıza alıp beraber yıkansak olmuyor mu
Gofret gelen aklıma geldin de nicki tam hatırlayamadımEn sağlıklı sezeryan zamanı bebeğin doğum için sancısının suyunun geldiği zaman diye bir yazı okumuştum. Ona da şükür yaniEn azından bebiş doğmaya niyetliymiş
Çilek teki montes baby natural olanı aldık gittiGofret gelen aklıma geldin de nicki tam hatırlayamadımmobilya işini naptın ne aldın
Evet kullanmıyoruz daha dolap kullanışlıÇilek teki montes baby natural olanı aldık gittiGeleli baya oldu çok beğendik odaya bir de uyumlu emzirmek için koltuk aldık. Gün içerisinde sürekli oradayım
Siz de beyazını almıştınız değil mi? Nasıl memnun musun
Bence de dolap gerçekten kullanışlı. Şifonyeri de öyle.Evet kullanmıyoruz daha dolap kullanışlısüper güle güle kullan bebişle
Biz gündüz arada ziyaret ediyoruz odamızı anne yanı beşikte yattığı için
Foto atsana
Bnde takımın beşiğini almadım yine çilekten anne yanı aldım bn şifonyerde almadımBence de dolap gerçekten kullanışlı. Şifonyeri de öyle.
Biz de yatağına sanırım 1 yaşından sonra anca geçebiliriz. Odamıza beşik aldık takımın değil.
Kahvaltıdan sonra eve geçip atayım
Yok valla karar veremedim durur mu içinde nasıl birşey alınır hiç bir fikrim yok. O yüzdem sormuştum size zaten
Ben şunu aldım daha kullanmadım yeni aldımSana önerdiğimin yorumlar çok kötü
Sevi Bebe Pembe Bebek Taşıma Şalı 562 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sevi Bebe Pembe Bebek Taşıma Şalı 562 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sunu buldum ucuza.
Konu açılmışken bu yazıya denk gelmişken söyleyim ben çok memnunum ayaklı küvet setimden iyi ki almışım çokta güzel çokta rahat hahaBu bir itiraftır
Whiterose89 gel şahit ol
Bebelerinize küvet alın. Benim gibi cimrilik edi leğende yıkamayın. Sığmıyo çocuk.
İyi bari çok para verdim diye üzülmüştün bol bol yıkansın bebişKonu açılmışken bu yazıya denk gelmişken söyleyim ben çok memnunum ayaklı küvet setimden iyi ki almışım çokta güzel çokta rahat haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?