- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Ayyy çok heyecanliii.Mutlaka yaz,haber ver.Ben doğumdan canlı yayın yaptım nerdeyseAy insallah son 2 gun kaldi benm de nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok heyecanliii.Mutlaka yaz,haber ver.Ben doğumdan canlı yayın yaptım nerdeyseAy insallah son 2 gun kaldi benm de nasipse
Evet ya sen bir de normal basladi sanci flnben de veririm insallah ogleden sonra 3 4 gibi pztsi sezeryanAyyy çok heyecanliii.Mutlaka yaz,haber ver.Ben doğumdan canlı yayın yaptım nerdeyse
Ya park yatak ben sevmiyom ☹Yaa sorma, kordonları bağlatacağımdan sezaryen olacağım 13 aralıkta. Park yatağa güvenmiştim ama sallanma özelliği iyi değil. Her bebek bir değil, kimi sallanmayı seviyor.
Olur olur, az büyük de olsa sorun olmaz.
Seni yerizAyyy çok heyecanliii.Mutlaka yaz,haber ver.Ben doğumdan canlı yayın yaptım nerdeyse
Ben de ama çok kullanışlı oluyorlar.Ya park yatak ben sevmiyom ☹
Ya neyi kullanıslı olacak ki sürekli seyahat edip yanında taşıyan bi aile için olabilir sadece. Diğer tüm ozellikler benim beşikte de var.Ben de ama çok kullanışlı oluyorlar.
Benim ilk bebe de sevmemisti cok yatamadi simdi kaldirdim bir kenara duruyor:)Ya neyi kullanıslı olacak ki sürekli seyahat edip yanında taşıyan bi aile için olabilir sadece. Diğer tüm ozellikler benim beşikte de var.
Kizlar bu uyku tulumlaeindan turkiyede varmi?
Tecrübem yok biliyosun. Ama yaparım dedin mi yaparsın inşallah.therealsinner realcim başta sen olmak üzere tüm annelere soruyorum. Bebeğinize kendi başınıza bakabiliyor musunuz? Ben annemi yardıma çağırmayacağım. İlk hamileliğim, bir tecrübem, altyapım yok. Gündüzden yardımcı alsam yeter mi? Gece eşimle dönüşümlü bakarız. Yoksa yatılı bir bakıcı mı tutmalıyım?
Evet Mervecim. Gece gazı olur bebeğin, uyumaz. Acana panik yapar eşimle birbirimize mi gireriz Sende Allah’ın izniyle doğur başarabiliyorum dersen bana da cesaret gelirTecrübem yok biliyosun. Ama yaparım dedin mi yaparsın inşallah.
Ilk zamanlar sakinler zaten o ara toparlanırsın sonra gazla coşmaya başlayacaksa başlar zaten ona kimsenin yapacak bi şeyi yok.Evet Mervecim. Gece gazı olur bebeğin, uyumaz. Acana panik yapar eşimle birbirimize mi gireriz Sende Allah’ın izniyle doğur başarabiliyorum dersen bana da cesaret gelir
Peki aldiniz mi mervecim bundan.Mycey Yeni Kundak (Kız) : Amazon.com.tr: Bebek
Mycey Yeni Kundak (Kız) : Amazon.com.tr: Bebekwww.amazon.com.tr
Var tabi
Hayır penye ve pazen battaniyeleri var. Bu kadar da şekil şüküle gerek yok diye düşünüyorum biraz da klasik ilerlemek istiyorum.Peki aldiniz mi mervecim bundan.
Ya neyi kullanıslı olacak ki sürekli seyahat edip yanında taşıyan bi aile için olabilir sadece. Diğer tüm ozellikler benim beşikte de var.
Bence yatılıya gerek yok. Bebek için de yardımcıya pek gerek yok. Ev işlerine biri yardım etse yeter. İhtiyaç duyduğun güç içinde var zatentherealsinner realcim başta sen olmak üzere tüm annelere soruyorum. Bebeğinize kendi başınıza bakabiliyor musunuz? Ben annemi yardıma çağırmayacağım. İlk hamileliğim, bir tecrübem, altyapım yok. Gündüzden yardımcı alsam yeter mi? Gece eşimle dönüşümlü bakarız. Yoksa yatılı bir bakıcı mı tutmalıyım?
Tamam Mervecim. Senin az kaldı nasılsa.Ilk zamanlar sakinler zaten o ara toparlanırsın sonra gazla coşmaya başlayacaksa başlar zaten ona kimsenin yapacak bi şeyi yok.
Nicki ilk 40 gün çok zor diyor benim arkadaşlarım. Benim eşim aşırı rahatına düşkün biridir. Yatılı bakıcı alırsam adam eve uğramaz. Zaten aramız limoni, kocadan da olmayayımBence yatılıya gerek yok. Bebek için de yardımcıya pek gerek yok. Ev işlerine biri yardım etse yeter. İhtiyaç duyduğun güç içinde var zaten
Kiz benim.kaynanam yanımda olur ilk bi ay durur herhalde. annem de gelecek ilk günlerTamam Mervecim. Senin az kaldı nasılsa.
Senin izinden gideceğim ben
Nicki ilk 40 gün çok zor diyor benim arkadaşlarım. Benim eşim aşırı rahatına düşkün biridir. Yatılı bakıcı alırsam adam eve uğramaz. Zaten aramız limoni, kocadan da olmayayım
Kuzum benim annem yanımda.Ama şunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki ben tek başıma da bakabilirmişimBenim kizim 24 saat memede.Yalanci emzik de vermedim ben alismasin diye.Bi iki denedim, tutmayınca bıraktım.İçimden de gelmedi tutması açıkçası.Mesela sabaha kadar yarım saatte bir uyanıo nerdeyse.Ve her defasında meme istio,memede uyuyo.Ben de seve seve yerine getiriyorum meme isteğini.Altini değiştiremem diodum gayet de değiştiriorum.Hicbiseyini kimseye bırakmadan kendim yapiorum.Ki ben yapamam diyen insandım Nihalcim.Simdi bana sorsan kimse benden iyi bakamaz.Esinde yanında yardımcıysa gayet de bakarsınız Derine.Ben ev işi için bile kimseyi almadım.Esim ya da annem bakarken ben temizliğimi, çamaşırımi günlere yayarak yapiorum.Hic endişelenme hepsini yapabilirsinbenim de altyapim yoktu ama bı altyapı gelio ki insana sen bile inanamicaksintherealsinner realcim başta sen olmak üzere tüm annelere soruyorum. Bebeğinize kendi başınıza bakabiliyor musunuz? Ben annemi yardıma çağırmayacağım. İlk hamileliğim, bir tecrübem, altyapım yok. Gündüzden yardımcı alsam yeter mi? Gece eşimle dönüşümlü bakarız. Yoksa yatılı bir bakıcı mı tutmalıyım?
Şu kocalar da bıktırdı yaTamam Mervecim. Senin az kaldı nasılsa.
Senin izinden gideceğim ben
Nicki ilk 40 gün çok zor diyor benim arkadaşlarım. Benim eşim aşırı rahatına düşkün biridir. Yatılı bakıcı alırsam adam eve uğramaz. Zaten aramız limoni, kocadan da olmayayım