- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Zaten hareket ettikçe kendini daha da iyi hissedeceksinİkinci günden sonra baya ayağa kalktım.Her isimi yapiorum.Gayet iiyim.Arada ağrım oluo o da normal zaten.Korkma sezeryan olursa.Ben hep çok zor hikayeleri dinledim ve boşuna strese girdim.
Bitterimm öperim tabii.Sen naptın,nasıl gidioZaten hareket ettikçe kendini daha da iyi hissedeceksinöp pera prensesi
Çok şükür iyiyim 2 aralıkta doğum inşallah heyecanla bekliyoruzBitterimm öperim tabii.Sen naptın,nasıl gidio
Bı defa sagdim kuzum.Sagmasaydim sanki düşüp bayilicaktim.Memelerimi bi ateş bastı,kaya gibi sertleşti,bende de bı halsizlik başladı.Sagdim rahatladım biraz.Bebek aralıksız emio,sütun akış hızı da arttı.Bi tık daha rahatladım.Maşallah maşallah yine de fazla dillendirmekendine nazar etme fazla sütünü sağıyormusun
Oyyyy kiyamammm çok az kaldiii.Yaaa gözlerim doldu ne güzel bı an olacak bebeegin geldiği an.Hamileligin son günlerinin tadını çıkart resimlerini çek bol bol.Ben keşke daha çok cekseydim dedim.Ama son günler artık fenalık geciriodum resim falan görmek istemiorum diodumÇok şükür iyiyim 2 aralıkta doğum inşallah heyecanla bekliyoruzgünler geçmiyor evdekiler benden heyecanlı
Emsin de kocaman olsunBı defa sagdim kuzum.Sagmasaydim sanki düşüp bayilicaktim.Memelerimi bi ateş bastı,kaya gibi sertleşti,bende de bı halsizlik başladı.Sagdim rahatladım biraz.Bebek aralıksız emio,sütun akış hızı da arttı.Bi tık daha rahatladım.
Diyosun hadi inşallah yaOyyyy kiyamammm çok az kaldiii.Yaaa gözlerim doldu ne güzel bı an olacak bebeegin geldiği an.Hamileligin son günlerinin tadını çıkart resimlerini çek bol bol.Ben keşke daha çok cekseydim dedim.Ama son günler artık fenalık geciriodum resim falan görmek istemiorum diodumbi de bişi daha dicem.Hayatta ikinciyi yapmam,gebelik beni perişan etti diodum wala şimdi de bı sene sonra da ikinciyi yapım diorum
Ben ikeadan aldım düz hoş bir şey memnun kalırım gibiİlk çocuktan kalma park yatağımız vardı ama anne yanı ahşap beşik almak istiyorum. Kademeli ve asansörlü olmasını istiyorum. 2 yaşa kadar yatsın sonra ablasının yanına transfer olacak. Var mı bu özellikte beşik alan?
Evet alalı baya oldu çevremde de çok tercih edilen bir yatak bebeğim daha doğmadı kullanma fırsatım olmadı ama genel hatlarıyla çok sağlam ve kullanışlı görünüyorSelam mathilda aldiniz mi bu park uatagi acaba? Nasıl memnun kaldınız mı?
Beeen.İlk çocuktan kalma park yatağımız vardı ama anne yanı ahşap beşik almak istiyorum. Kademeli ve asansörlü olmasını istiyorum. 2 yaşa kadar yatsın sonra ablasının yanına transfer olacak. Var mı bu özellikte beşik alan?
İkeanın her şeyini beğeniyorum ama sallanma ve asansör olmamasından dolayı tercih edemedim.Ben ikeadan aldım düz hoş bir şey memnun kalırım gibi
Buna da bakayım hemen. 2 haftaya doğurcam halime bakBeeen.
ELYEZA ANNE YANI BEŞİK "PEMBE ÖRGÜ KORUMA" İLE FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Bu var bende.
Aaa senin haftan var mıydı o kadar yavİkeanın her şeyini beğeniyorum ama sallanma ve asansör olmamasından dolayı tercih edemedim.
Buna da bakayım hemen. 2 haftaya doğurcam halime bak
Normal standart oluyorlar zatenKizlar hastane çıkışı almıştım 5li ,simdi geldi geldi 56 cm yaziyor üstünde ilk doğduğunda ameliyathane de giymesi icin cok mu büyük?
Yaa sorma, kordonları bağlatacağımdan sezaryen olacağım 13 aralıkta. Park yatağa güvenmiştim ama sallanma özelliği iyi değil. Her bebek bir değil, kimi sallanmayı seviyor.Aaa senin haftan var mıydı o kadar yav
Olur olur, az büyük de olsa sorun olmaz.Kizlar hastane çıkışı almıştım 5li ,simdi geldi geldi 56 cm yaziyor üstünde ilk doğduğunda ameliyathane de giymesi icin cok mu büyük?
Bize de dua et cnmmm ne guzelKız wala nazar değmesin en ufak bi problem yaşamadım mememle ilgili.Silikon kapak aldım doktorumun tavsiyesiyle ama kullanmadım gerek kalmadı.Sadece sutyenime sürekli ped koyuyorum koymazsam üstüm basım süt oluo
Ederim canım etmez olur muyummmmBize de dua et cnmmm ne guzel
Dogum yaklastikca bir degisik oluyorum yaEderim canım etmez olur muyummmm
Aynısı bende de oldu.Gerginlik,heyecan,stres ne ararsan yaşadımDogum yaklastikca bir degisik oluyorum ya
Ay insallah son 2 gun kaldi benm de nasipseAynısı bende de oldu.Gerginlik,heyecan,stres ne ararsan yaşadımİnan doğunca hepsi bitio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?