Bir yandan doğur, bir yandan bize yaz yavru. Aklımızda 5813 tane soru var. Bunları cevaplamalısın.Evet istedim wala kuzum
Bittercim, kocasıyla arası serin. En fazla pilates topunda zıplamıştır, hurma yemiştir.Dün akşam ne yaptın da başlattın
Epidural istedim Mervem.Hadi bakalım az daha açılmadan sonra daha acı çekmezsin inşallah.
Ben de alacam insallah nasipseEpidu
Epidural istedim Mervem.
Kiz wala hicbisi yapmadım.Ama birazdan yapicam.Ya doğum zamanı acı cekiorum eşim annemle ugarsio.Wala doğumu bırakıp bu adamı girtlaklicam az kaldı ya.
Geleceği varmış demekki kuzununWala hicbisi yapmadım canım.Ay bu ağrılar fenaymis yaa
Sağlıkla kucakla yavrunuKızlar yarım saat kadar önce epidural yapıldı.Allahim dünya varmış ya anlatamam mutlulugumu sizeağrım,sızım gitti ufacık sancılar yasiorum acilmam 5cm civariymis,sancılarım güzelmiş beklioruz bakalim
Sağlıkla al kucağınaKızlar yarım saat kadar önce epidural yapıldı.Allahim dünya varmış ya anlatamam mutlulugumu sizeağrım,sızım gitti ufacık sancılar yasiorum acilmam 5cm civariymis,sancılarım güzelmiş beklioruz bakalim
Real baştaki büyük sancılar neye benziyordu? Regl agrısının 10 katı filan mı?Kızlar yarım saat kadar önce epidural yapıldı.Allahim dünya varmış ya anlatamam mutlulugumu sizeağrım,sızım gitti ufacık sancılar yasiorum acilmam 5cm civariymis,sancılarım güzelmiş beklioruz bakalim
Ay bana ne oluyorsa ben de heyecan yaptımKızlar yarım saat kadar önce epidural yapıldı.Allahim dünya varmış ya anlatamam mutlulugumu sizeağrım,sızım gitti ufacık sancılar yasiorum acilmam 5cm civariymis,sancılarım güzelmiş beklioruz bakalim
Kuzum ben de öle bekliodum ama pek de regl gibi diyemem.Evdeyken ilk basladiginda hafif hafif belden kasiklara vuran regliye benzeyen gibiydi.Bu sancılar bende bı kaç saat sürdü.Suyum geldikten sonra sancınin şekli çok değişti.Yine belden vuran, alt tarafimi müthiş bı basincla zorlayan sancılara dönüştü.Cok da tarifi yokmuş aslında.Baska türlü bı ağrı bu.Doktorum az önce geldi.20.30 tekrar NST dedi.İki saat sonra epiduralin etkisi azalabilir tekrar yaparız dedi.Oyle diyince bı down oldum yani.Tekrar yaşamak istemiorum bu sanciyi.Suan biraz daha hissediyorum sanciyi ama durulamicak gibi değilim.Epidural yapılmadan önceki halimden çok daha iiyim.Yatabiliorum,dinleniyorum,enerjim geldi biraz.Real baştaki büyük sancılar neye benziyordu? Regl agrısının 10 katı filan mı?
Ayy yüreğim ağzımda hadi doğurdum da yaz hemmencik inşallah.Kuzum ben de öle bekliodum ama pek de regl gibi diyemem.Evdeyken ilk basladiginda hafif hafif belden kasiklara vuran regliye benzeyen gibiydi.Bu sancılar bende bı kaç saat sürdü.Suyum geldikten sonra sancınin şekli çok değişti.Yine belden vuran, alt tarafimi müthiş bı basincla zorlayan sancılara dönüştü.Cok da tarifi yokmuş aslında.Baska türlü bı ağrı bu.Doktorum az önce geldi.20.30 tekrar NST dedi.İki saat sonra epiduralin etkisi azalabilir tekrar yaparız dedi.Oyle diyince bı down oldum yani.Tekrar yaşamak istemiorum bu sanciyi.Suan biraz daha hissediyorum sanciyi ama durulamicak gibi değilim.Epidural yapılmadan önceki halimden çok daha iiyim.Yatabiliorum,dinleniyorum,enerjim geldi biraz.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet istedim wala kuzum
Hadi bakalım gelsin Pera ZübeydeKızlar epiduralin etkisi geçti.Biz doz daha yapilicak.
Sağlıkla tez vakitte kavuş prenseseKızlar epiduralin etkisi geçti.Biz doz daha yapilicak.
Aklımız sendeKızlar epiduralin etkisi geçti.Biz doz daha yapilicak.
Kızlar 2 cm açıklık var yatisim yapıldı.Ay sorup duruyorum millete sancı nedir diye şimdi anladım
Ay hadi insallah kolaylikla gelsinKızlar epiduralin etkisi geçti.Biz doz daha yapilicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?