Cüzdan dostu MerveÇocuklar yürürken ayağa kalkmaya içinden çıkmaya filan çalışıyolar. Hani sağlamlık güvenlik desen onu da geciyosun mecburen. 1 1.5 yaş normal öğün yiyebildiği için artık oturup senle yiyebildiği için masaya oturtursun. Ayrı öğünler yerken de mama sandalyesini dediğim gibi ikiye bölüp kendi masa sandalyesine oturmasını da sağlayabilirsin. Gayet de montessori hesabı olur. Yürür gelir oturur yani.
O yüzden arkaya yatmalara filan sanmıyorum gerek olsun. Tam oturamayan çocuğu zaten sandalyede yatırıp napacan.
Bozma kız hevesleri blw yapcam ben birazNn alırsam ikea dan alırım ucuz bişihatta belli almam blw yapmıcam çünkü
Ayy yok yapmam gelemem mıy mıy yemek yesin atsın döksünBozma kız hevesleri blw yapcam ben biraz
Yani benim çevremde gördüklerim 2 yaş üzeri özellikle normal çocuk yani 5 yaşından farksız oturup kalkması ne bileyim. Bu blw olayına girersem ben de ilk aylar kullanırım sonra belki atarım yere emzirme minderi destekli sofrabezine oturturum o da olabilir. Bu çocuğun nasıl döküp saçacağına bağlıCüzdan dostu Merveevet mantıklı söylediklerin biraz düşüneyim acele etmeyeyim
6 aydan 6 yaş yazıyor ordaBu da arkaya yatıyormuş ve düşmesi imkansız demişler bakalım biraz araştırayım teşekkür ederim
6 ay mıben 3 yaşına kadar kullanır diye düşünmüştüm o kadarcık mi
2 yasindan sonra birakin diye okudum bir kitapta, tecrubelerime gore ayaga kalkip kurtuldugu an bitmistir :))6 aydan 6 yaş yazıyor orda
Bende blw uygulamayı düşünüyorum bence alırız biz birer tane gidişata göre sofra falan uygularız ama pahalı olandan vazgeçtim haklısın. Bu senin gönderdiğin modeller katlanamıyor benim alanım çok darYani benim çevremde gördüklerim 2 yaş üzeri özellikle normal çocuk yani 5 yaşından farksız oturup kalkması ne bileyim. Bu blw olayına girersem ben de ilk aylar kullanırım sonra belki atarım yere emzirme minderi destekli sofrabezine oturturum o da olabilir. Bu çocuğun nasıl döküp saçacağına bağlı
Evi zaten bebe istila edecek bi köşede dikilsin kule gibiBende blw uygulamayı düşünüyorum bence alırız biz birer tane gidişata göre sofra falan uygularız ama pahalı olandan vazgeçtim haklısın. Bu senin gönderdiğin modeller katlanamıyor benim alanım çok darBakalım
Bu gidişle evi değiştircem zaten kendime en fazla 2 yıl veriyorumEvi zaten bebe istila edecek bi köşede dikilsin kule gibi
https://ty.gl/hcue9ngh0iMama sandalyesi konuşuldu mu bilmiyorum, önerisi olan var mı ?
Henüz erken ama alacak bişey kalmadı sıkılıyorum
En iyisi ikeanin .. balkona cikarip fircayla yıka misshttps://ty.gl/hcue9ngh0i
Eki Görüntüle 2946568
Bende cok önceden bakmıştım favoride duran bu yada bu
Eki Görüntüle 2946569
ANTILOP tepsili mama sandalyesi, lame, 90 cm
ikisinden birini almayı düşünüyorum
İkea olanı alıp geçeceğim sanırımhttps://ty.gl/hcue9ngh0i
Eki Görüntüle 2946568
Bende cok önceden bakmıştım favoride duran bu yada bu
Eki Görüntüle 2946569
ANTILOP tepsili mama sandalyesi, lame, 90 cm
ikisinden birini almayı düşünüyorum
Canım varmis ama ben yapmadim, esime gösterince sakat bi is yapmayalim bosver bence dedi, ben de cok esnek degilim, bi ürktüm yapmadimdayler dayler senin bebenin kafa tam kanalda değildi ya. Bunun egzersizi filan var mıymış?
Ya ben bi esnetme ihtiyacı duyuyorum bi kaç gündür kalça kemiklerini de. Bana da dün dönmüs ama tam girmemiş dedi.Canım varmis ama ben yapmadim, esime gösterince sakat bi is yapmayalim bosver bence dedi, ben de cok esnek degilim, bi ürktüm yapmadimforumdan biri atmisti dur atayım.
Bi de pilates topuyla var
Büyük topları şişirmenin zamanı geldi benceYa ben bi esnetme ihtiyacı duyuyorum bi kaç gündür kalça kemiklerini de. Bana da dün dönmüs ama tam girmemiş dedi.
Bi bakacam bakalım.Büyük topları şişirmenin zamanı geldi benceBen haftaya şişirip egzersizleri araştıracağım.
Normal doğum yaparım diyorsan sen de kaslarını güçlendirmeye başla beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?