- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Wala ben de anlamadımlincci tayfaya az salladım ve banlandimHoşgeldin banlı hatun niye yedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wala ben de anlamadımlincci tayfaya az salladım ve banlandimHoşgeldin banlı hatun niye yedin
Banlı doğurcan sandım bi an az tut diliniWala ben de anlamadımlincci tayfaya az salladım ve banlandim
Şimdiden başla anca alışveriş zamanına biter tabi arada sohbet ettiğimiz içinYazmayın artık nasıl okuycam ben bunları
Bunun indirimi pazar bitcek bak. Videoları izleyin. Pahalı modeller az sallanıyo gibi geldi bana.almak gibi bi niyetim yoktu, kocam da bu tarz ıvır zıvırları sevmez
dün bebek görmeye gittik bunun üst modeli vardı, beyfendiye övdüler
aaa alsak mı falan filan, şimdide o model ile bu model arasında kaldı
aradaki farkı anlayıp almayı düşünüyor
ben hamilelikten önce lazere gidiyordum, son 3 seans kalmıştı yüzüm hafiflemişti
hamile kalınca bıraktımi, gecen yüzüme bi baktım öğğğğ sanki o giden ben değilim
hem koyulaşmışlar hem uzamışlar diğer bölgelerde etkisi issedilmiyor ama yüzüm berbat duruyor
Bunun indirimi pazar bitcek bak. Videoları izleyin. Pahalı modeller az sallanıyo gibi geldi bana.
Bende hep derdim benimkiler niye küçük, iyi ki öyleymiş faydasını gördümKüçük olmasi harika, büyük olunca hiçbir yere sigmiyolar
Ayshhshd yazik banaaaaBende hep derdim benimkiler niye küçük, iyi ki öyleymiş faydasını gördüm
En yıkanabilir altı masa gibi olanlardan alacam zamanı gelince. Ön tepsisi cıkınca çocuk masa sandalye olarak da kullanır.Mama sandalyesi konuşuldu mu bilmiyorum, önerisi olan var mı ?
Henüz erken ama alacak bişey kalmadı sıkılıyorum
Ay yemin ederim aynısını dün düşündümalinicaklar bitince erken ama alım dursun, ek gıda da lazım olur,zaman çabuk geçio falan diye kendimi ikna etmeye calisiorumben stokke beğenmiştim canımMama sandalyesi konuşuldu mu bilmiyorum, önerisi olan var mı ?
Henüz erken ama alacak bişey kalmadı sıkılıyorum
Yaa delirme allaşkına o ne para yaaAy yemin ederim aynısını dün düşündümalinicaklar bitince erken ama alım dursun, ek gıda da lazım olur,zaman çabuk geçio falan diye kendimi ikna etmeye calisiorumben stokke beğenmiştim canım
Ben buna baktım ama bilemedim zahmet olmazsa bi örnek atar mısın kuzuEn yıkanabilir altı masa gibi olanlardan alacam zamanı gelince. Ön tepsisi cıkınca çocuk masa sandalye olarak da kullanır.
Aklın yolu bir alalım dursun elbet lazım olacakAy yemin ederim aynısını dün düşündümalinicaklar bitince erken ama alım dursun, ek gıda da lazım olur,zaman çabuk geçio falan diye kendimi ikna etmeye calisiorumben stokke beğenmiştim canım
Ben buna baktım ama bilemedim zahmet olmazsa bi örnek atar mısın kuzu
Aklın yolu bir alalım dursun elbet lazım olacak
Yavrum delirmeyin neden bu kadar çok para vereceksiniz? 6 ay kullanılcak ortalama. 1 yasindan sonra oturur masada yer zaten.Ben buna baktım ama bilemedim zahmet olmazsa bi örnek atar mısın kuzu
Aklın yolu bir alalım dursun elbet lazım olacak
Bu da arkaya yatıyormuş ve düşmesi imkansız demişler bakalım biraz araştırayım teşekkür ederimbenim mama sandalyesi de bu modele benziyor, 6 sene önce hediye gelmişti markasını anımsayamadım.
ama çok kullanışlı, arkaya bile yatıyordu, 3 aylıkken falan arkaya yatar şekilde oturtmaya başlamıştım,
aklıma gelmişken ona minder alacaktım ondan bakayım :)
6 ay mı ben 3 yaşına kadar kullanır diye düşünmüştüm o kadarcık miYavrum delirmeyin neden bu kadar çok para vereceksiniz? 6 ay kullanılcak ortalama. 1 yasindan sonra oturur masada yer zaten.
Pierre Cardin Cookie Mama Sandalyesi Rose Gold Fiyatı 232 / PMB
Pierre Cardin Cookie Mama Sandalyesi Rose Gold en uygun fiyatlarla civilim.com'da. SipariÅ ver, hızlı güvenli bir Åekilde evine gelsin.www.civilim.com
Model bu. Ama daha ucuza bulurum ben 150 tele yeter.
Çocuklar yürürken ayağa kalkmaya içinden çıkmaya filan çalışıyolar. Hani sağlamlık güvenlik desen onu da geciyosun mecburen. 1 1.5 yaş normal öğün yiyebildiği için artık oturup senle yiyebildiği için masaya oturtursun. Ayrı öğünler yerken de mama sandalyesini dediğim gibi ikiye bölüp kendi masa sandalyesine oturmasını da sağlayabilirsin. Gayet de montessori hesabı olur. Yürür gelir oturur yani.Bu da arkaya yatıyormuş ve düşmesi imkansız demişler bakalım biraz araştırayım teşekkür ederim
6 ay mı ben 3 yaşına kadar kullanır diye düşünmüştüm o kadarcık mi
Nn alırsam ikea dan alırım ucuz bişi hatta belli almam blw yapmıcam çünküYavrum delirmeyin neden bu kadar çok para vereceksiniz? 6 ay kullanılcak ortalama. 1 yasindan sonra oturur masada yer zaten.
Pierre Cardin Cookie Mama Sandalyesi Rose Gold Fiyatı 232 / PMB
Pierre Cardin Cookie Mama Sandalyesi Rose Gold en uygun fiyatlarla civilim.com'da. SipariÅ ver, hızlı güvenli bir Åekilde evine gelsin.www.civilim.com
Model bu. Ama daha ucuza bulurum ben 150 tele yeter.