- 1 Nisan 2021
- 64
- 37
Teşekkür ederimÜts mobil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimÜts mobil
Rica ederimTeşekkür ederim
Ben kendimde denedim weleda şampuanı gözümü yakmadı bebişinde yakmaz o yüzden diye düşünüyorum :)Şampuanda shoosha diye bi marka buldum, içerisindeki tüm maddeler yenilebilirmiş. Ama göz yakıyormuş, firma da kabul ediyor. Weleda da karar kıldım. İnşallah göz yakmıyordur.
Çünkü annelik bunu gerektirirBen kendimde denedim weleda şampuanı gözümü yakmadı bebişinde yakmaz o yüzden diye düşünüyorum :)
O kadar tarzım diil ki yorum yapamiyciym.Kızlar lohusa gecelik almamıştım annemin ısrarıyla sipariş veriyorum şimdisize de atım görüşleriniz önemlibunlar takım değil ben takımladim.Gecelik ekru renk olan olacak.
Ben de hastanede foto çekimi yaptırmak istediğimden aldım bu tarz takım nacizane acaba takım olarak mı alsan ya da sabahlık fisto beğendiysen geceliği de fistolu mu seçsenKızlar lohusa gecelik almamıştım annemin ısrarıyla sipariş veriyorum şimdisize de atım görüşleriniz önemlibunlar takım değil ben takımladim.Gecelik ekru renk olan olacak.
Evet kuzum ya fisto seviorum ama baktığım takımlar hep kısa sabahlikli ben sabahligi uzun seviorum.Bulamadim oylesini bı turlu.Ben de hastanede foto çekimi yaptırmak istediğimden aldım bu tarz takım nacizane acaba takım olarak mı alsan ya da sabahlık fisto beğendiysen geceliği de fistolu mu seçsen
Anladım canım bulamadıysan seçtiklerin gayet uyumlu olmuş o haldeEvet kuzum ya fisto seviorum ama baktığım takımlar hep kısa sabahlikli ben sabahligi uzun seviorum.Bulamadim oylesini bı turlu.
Sabahlik cok hos benceKızlar lohusa gecelik almamıştım annemin ısrarıyla sipariş veriyorum şimdisize de atım görüşleriniz önemlibunlar takım değil ben takımladim.Gecelik ekru renk olan olacak.
Hangi siteden aldınız acaba?Merhabalar arkadaşlar indirimde görünce yazmak istedim korbel çöp kovası 120tl kupon kodları veriyor ilk kullanıma 98 TL geldi isteyen olursa
Ah nerde nerde onu bekliyorum ben bayadırMerhabalar arkadaşlar indirimde görünce yazmak istedim korbel çöp kovası 120tl kupon kodları veriyor ilk kullanıma 98 TL geldi isteyen olursa
Hangi site?Merhabalar arkadaşlar indirimde görünce yazmak istedim korbel çöp kovası 120tl kupon kodları veriyor ilk kullanıma 98 TL geldi isteyen olursa
Sabahlık bana göre ağır ya sen bunla nasıl yürücenKızlar lohusa gecelik almamıştım annemin ısrarıyla sipariş veriyorum şimdisize de atım görüşleriniz önemlibunlar takım değil ben takımladim.Gecelik ekru renk olan olacak.
N11Hangi site?
N11 arkadaşlarHangi siteden aldınız acaba?