- 13 Ocak 2020
- 44.545
- 167.826
- 33
Herkes leğenini küvetini alsın bir an önce rüyamda çocuumu yıkıyodum ben Artık rüyalarıma girmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes leğenini küvetini alsın bir an önce rüyamda çocuumu yıkıyodum ben Artık rüyalarıma girmiş
Sen de yokmu kuvet kizlegende zor olurHerkes leğenini küvetini alsın bir an önce rüyamda çocuumu yıkıyodum ben Artık rüyalarıma girmiş
Burda en başından beri ben leğen övüyorum. Bu nasıl bir soru? Hiç de zor olmayacak.Sen de yokmu kuvet kizlegende zor olur
Ben de yapmadigim icin bilmiyorum ama sifirdan alacaksaniz baya tutar tabi herseySelam kızlar. Bebek alışverişiniz toplam ne kadar tuttu. Ben daha hiçbir şey almadım bu hafta sonu topluca alacağız da merak ettim.
Sen de dogunca alacaksin gor bakBurda en başından beri ben leğen övüyorum. Bu nasıl bir soru? Hiç de zor olmayacak.
Valla hiç hesaplamadım sıfırdan alındı herşey hesaplasam mı acepSelam kızlar. Bebek alışverişiniz toplam ne kadar tuttu. Ben daha hiçbir şey almadım bu hafta sonu topluca alacağız da merak ettim.
Nerden ysptiracaksin karar verdin miBn sadece çikilata yaptırcam
Nerde yaptiracaksin karar verdin mi ben de covidden dolayi mevludunu yaza yaparim ama bi 20 tane falan cok yakinlara magnet de yaptirayim diyorumBen de sadece çikolata düşünüyorum. Mevlüt yaza memlekette yaparım diyorum.
Netten baktımNerden ysptiracaksin karar verdin mi
Cikolata isterim:)bakalm
Oyle mi sagol canim dogum tarihlerimiz yaklassin bakalm:)Cikolata 3 5gunde teslim ediliyormus bilgin olsun konustugum bir sayfa oyle demisti
Ayy sus sus inaylaşmayalım. Inadımdan almam filan ben. Ama file sevmiyorum ben. B BitterCikilata dediği gibi ıslak soğuk deyiyo çocuğa. Ee file takmayacaksam gerisi ne farkedecek.Sen de dogunca alacaksin gor bak
Skt yakın değilse erken de alınır ne olcak artık hava da soğuk bişi olmazOyle mi sagol canim dogum tarihlerimiz yaklassin bakalm:)
Çok güzel ellerine sağlık.Bitirdim sonunda çok davşana benzemesede oğluma el emeği oyuncak
Eki Görüntüle 2930242
Bişi olmaz leğende iş görür oturmaya başlayınca duşakabinde çamaşırların üstüne oturtup yıkarsın öyle daha kolay oluyorAyy sus sus inaylaşmayalım. Inadımdan almam filan ben. Ama file sevmiyorum ben. B BitterCikilata dediği gibi ıslak soğuk deyiyo çocuğa. Ee file takmayacaksam gerisi ne farkedecek.
Ben de instegramdan molicikolata diye bir sayfa gordum amA cikolatadi kaliteli midir nasildir bilmem epey takipcisi var sen instegram kullanmiodun amaNetten baktım
Buraya baktım bide pelitin kendi mağazasına bi bakcamPelit Valonia Dila Çikolata Kız Bebek Çikolatası (100 Madlen Ve Draje) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pelit Valonia Dila Çikolata Kız Bebek Çikolatası (100 Madlen Ve Draje) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet kullanmıyorumBen de instegramdan molicikolata diye bir sayfa gordum amA cikolatadi kaliteli midir nasildir bilmem epey takipcisi var sen instegram kullanmiodun ama
Evet kullanmıyorum
Aman orda çok dolandırıcı da oluyormuş bilindik yerden al