Evet park yatak için . Indirimle 215'e aldım.Ne kadara aldınız bı de park yatak için mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet park yatak için . Indirimle 215'e aldım.Ne kadara aldınız bı de park yatak için mi?
Canım üts uygulamasını yüklüyorsun, sonra karekod şeklinde olanı değil eski usul çubuklu barkodu okutuyorsunKızlar bu orijinallik sorgulamasını e devletten mi yaptınız? Künye numarası diyor. Girdim ürün bulanamadı diyor.
Organik hindistan cevizi yagi kullandim ben ara ara catlamadim sukur.Meme ucu için bugün o gösterdiğimi aldım. Catlak için simdiye kadar incia kullandım ama yağa geçecem sürmesi daha kolay olur bio oilin doğal formüllüsünü düşünüyorum.
Kullansam mi merve .Doktorum da hiç catlamadin ama kullan yine de nolur nolmaz dedi.Meme ucu için hicbisi demedi ama.
Teşekkür ederim ❣Canım üts uygulamasını yüklüyorsun, sonra karekod şeklinde olanı değil eski usul çubuklu barkodu okutuyorsun
Benim geçen haftalarda doğum kanalına başını dayadığı zaman öyle olmuştu, dr kanal ağzı kapalı ayaklarını kaldırarak uzan bol bol dinlen dedi. Belki seninki de öyledir. Artık yalancı sancılar da başlar. Ama yine de ihmal etme çok artarsa dra görün mutlakaKizlar sancim var ya
Boyle tam belimin ortasinda regl olacakmis gibi bir agri, karnimda falan kasilma ve kas agrisi arti hafif mide bulantisi var.
Dun kontrole gittim vajinal muayene etti serviks uzunlugu vs cok iyi kapali dedi.
Yalanci sanci olmasini umuyorum. Daha cok erken 34+1iz bugun.
Suan uzaniyorum biraz hafifledi ama gecmezse acile gidecegim.
Belki de oyle bir sey olmus olabilir.. Cunku benim bebis haftalardir bas asagi duruyor.. Bu nedenle yuzunu bile goremiyoruz keratanin. Ben de dun muayene oldum kapaliydi ve uzunlugu iyiydi.Benim geçen haftalarda doğum kanalına başını dayadığı zaman öyle olmuştu, dr kanal ağzı kapalı ayaklarını kaldırarak uzan bol bol dinlen dedi. Belki seninki de öyledir. Artık yalancı sancılar da başlar. Ama yine de ihmal etme çok artarsa dra görün mutlaka
Yalancı sancı zamanı zaten bu dönemde olur çok yorma kendini dinlen eğer artarsa takip et kaç dk aralıkla oluyor.Kizlar sancim var ya
Boyle tam belimin ortasinda regl olacakmis gibi bir agri, karnimda falan kasilma ve kas agrisi arti hafif mide bulantisi var.
Dun kontrole gittim vajinal muayene etti serviks uzunlugu vs cok iyi kapali dedi.
Yalanci sanci olmasini umuyorum. Daha cok erken 34+1iz bugun.
Suan uzaniyorum biraz hafifledi ama gecmezse acile gidecegim.
Sanırım ben de alıcam. Peki park yatak için nevresim takımı aldınız mı?Kızlar Yatas'tan yatagimiz geldi. 70×110 kalınlığı 9 cm diyor. Fotoğraf ekleyeceğim birazdan. Baktıklarım içime sinmemişti bu hosuma gitti.
Henüz almadim. Ama kumasciya bakacağım önce. Belki diktiririm.Sanırım ben de alıcam. Peki park yatak için nevresim takımı aldınız mı?
Bunu lansinoh balm’in yerine mi kullaniyorsun? Ayni gorevde mi yani ikisi? Ne ise yariyor tam olarakBen kullanmaya başlayayım artık di mi dedim o da evet dedi bunu yazdı
Gecti cok sukur ya. Valla bir an doguruyorum sandim. Arada hafif agri falan oluyordu da hic bu sekilde olmamisti.Yalancı sancı zamanı zaten bu dönemde olur çok yorma kendini dinlen eğer artarsa takip et kaç dk aralıkla oluyor.
Belki muayeneden kaynaklı da olabilir uzun süreli olursa muhakkak git dr nst yle sancına bakarlar
O benim kuzum.Kasilmayi,ağrıyı hisseder miyim diye soranhissetmemek mümkün değil diosun yani.32 bitmek üzere ve agrimayan tek bir noktam kalmadıGecti cok sukur ya. Valla bir an doguruyorum sandim. Arada hafif agri falan oluyordu da hic bu sekilde olmamisti.
Muayene ile ilgili olacagini sanmiyorum cunku hamileligin en basindan beri her gittigimde alttan da bakiyor. Daha once hic boyle olmamistim.
Dun doktor bana bol bol yuru, merdiven cik hareket et bu haftalardan sonra doguma yardımcı olur iyi olur falan dedi. Dun de bugun de yurudum doguracaktim az kaldi
Burada kasilmayi vs hissedermiyiz, anlarmiyiz diye konusma gecmisti yanlis hatirlamiyorsam.. Şunu soyleyebilirim ki hissedilmeyecek gibi bir sey degilmis.
Aynı görevde canısı. Doktora başlayayım mı deyince bunu verdi. Bi kez kullandım ama günde kaç kullansam acaba?Bunu lansinoh balm’in yerine mi kullaniyorsun? Ayni gorevde mi yani ikisi? Ne ise yariyor tam olarak
Acıbadem daha yüksek diye biliyordum,bizim hastane bez giysi yemek vs hiç bi özelliği yok üstelik hasta katına refakatçı dan başka kimseyi de almıyorlar tek covid testi içinde 11 bin istiyor...Paylaştığınız için çok teşekkürler aydınlanma yaşadım şuanBursa acibadem 14 bin sezeryan ama benim doktorum disardan oldugu icin bu fiyat normalde 8-20 bin arasi degisiyormus acibademin kendi doktorlari.
Icinde fotograf cekimi yok eger istersen bin tl ekstra
Iki gece konaklama, anne babaya kutlama yemegi, kuafor, bebegin hastanede ihtiyaci olacak her sey (bez,sampuan, kiyafet vs), anneye dus aldiriyorlarmis bide o iste.
Atakentte ne kadar merve
Canım hangi şehir hangi hastane 11 bin isteyenAcıbadem daha yüksek diye biliyordum,bizim hastane bez giysi yemek vs hiç bi özelliği yok üstelik hasta katına refakatçı dan başka kimseyi de almıyorlar tek covid testi içinde 11 bin istiyor...Paylaştığınız için çok teşekkürler aydınlanma yaşadım şuan
Şişli İstanbul kolan hastanesiCanım hangi şehir hangi hastane 11 bin isteyen
Canım hangi şehir hangi hastaneAcıbadem daha yüksek diye biliyordum,bizim hastane bez giysi yemek vs hiç bi özelliği yok üstelik hasta katına refakatçı dan başka kimseyi de almıyorlar tek covid testi içinde 11 bin istiyor...Paylaştığınız için çok teşekkürler aydınlanma yaşadım şuan
Çok istiomus.Normal mi,sezeryan miŞişli İstanbul kolan hastanesi
3.Sezaryenm olcakCanım hangi şehir hangi hastane
Çok istiomus.Normal mi,sezeryan mi
İnstagramda kremler işe yaramıyor, saf zeytinyağı sürün yazmışlar. Benim arkadaşımda doğru emzirirsen yara olmaz dedi. Gögsünün kahverengi kısmını tamamen bebeğin ağzına verecekmişsin.Meme ucu için hicbisi demedi ama.