En lazım olan benim iyi ki almışım dediğim şey;
1. Puset (başta almamıştım sonra elim ayağım oldu nereye gitsem evin içinde bile olsa oraya taşıdım, zaten arabada ilk yaş için oto koltuğu olarakta zorunlu, hem bebeğin uyumasını da destekliyor hafif popo kısmı aşağıda olup karına baskı yaptığı için rahat gaz çıkararark uyuyabiliyor)
2. Kanguru ( bebek arabasından daha elzem hem koyduğun anda mışıl mışıl uyuyor hem her yeri rahatlıkla gezebiliyorsun.)
3. Büyük bebek arabasındansa baston araba ( büyüğü aldım ne arabaya sığdı ne kullanabildim 2 buçuk yaşındayız hala baston kullanıyoruz, diğeri depoda görüntü güzel evet ama işlev sıfır)
4. Büyük karyola beşiktense park yatak ( aldığımdan beri süs, yatağın büyümesi de işine yaramıyor çok dar çünkü)
5. Aventin natural 125lik biberonu (özellikle ilk doğumda hem meme reddi yapmadı hem bebek emmediği sürece akıtma yapmıyor anne memesi gibi)
6. Süt sağma makinası( çok sütüm olduğu için değil çocuğa süt bırakmak için çok kullanmadım ama mastit olduğumda çok çok işime yaradı)
7.Garmastan krem ( diğerlerinin hiç biri yaralarımı geçirmedi 8 krem denedim düşünün artık)
8. Depend in külodu (en azından 3-4 paket hele sezaryanlıysanız.)
9. Elbise gecelik ( süslü pijama takımlarını ilk gün kullanamıyorsun sezaryanlıyssan)
Aklıma gelen hayat kurtarıcı şeyler bunlar bir çok şeyi denemiş biri olarak söylüyorum hepsi deneme yanılma daha iyisini bulma ürünleri