Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kız vallahi diyorum 😂 9 kilo şu an. Hatta annem sen git 3-6 ay yazlık takım al. Giydirdik oldu 😂😂😂
Kalıbü büyüktür yav o kadar da değil yani bir tik minyonmuş. Eylül de 13.9 kilo 92 cm filandı en son. Geçen seneden kalma 18-24 lcw swratler oluyo ama kollar kısa 2 3 tam olur ama ben paylı olsu. Diye 3 4 alıyorum artık. Yazlıklar 24-36ydı hep

Kalıbü büyüktür yav o kadar da değil yani bir tik minyonmuş. Eylül de 13.9 kilo 92 cm filandı en son. Geçen seneden kalma 18-24 lcw swratler oluyo ama kollar kısa 2 3 tam olur ama ben paylı olsu. Diye 3 4 alıyorum artık. Yazlıklar 24-36ydı hep
Lcw nın bi tık büyük oluyor kalıpları zaten. Ahsen çok tontişti 4.aydan sonra az kilo almaya başladı mama reddi falan yaşadık. Bide bazı bebekler görüyorum 9 kilo falan ahsenden çok iri duruyor. Kemikleri mi iri artık bilmiyorum. Ahsen çıtı pıtı kime çektiyse 😂

Lcw nın bi tık büyük oluyor kalıpları zaten. Ahsen çok tontişti 4.aydan sonra az kilo almaya başladı mama reddi falan yaşadık. Bide bazı bebekler görüyorum 9 kilo falan ahsenden çok iri duruyor. Kemikleri mi iri artık bilmiyorum. Ahsen çıtı pıtı kime çektiyse 😂
Evet her 9 kilo da aynı degil kesinlikle minyonluk başka bi şey.

Benimki Subat dogumlu kisin 1 yasindayken sweatshirt takimlarini hep 18-24 ay aldim, minyon ama oversize cok tatlis duruyor. Bu kis hepsini tekrar kullanicaz, enflasyona da boyle kafa attim 🤪 ilk yilda sweat tarzi urunleri bir iki beden buyuk almak iyi oluyor.
Yazlik tshirtleri 3-4 yas aldigim bile var, elbise gibi giyiyor. Benim kiz süslü olmaya cok uzak bir karete kid, tek parca giydirmek kurtarici 😃 hayalim bu degildi ama kizim ruhunu yansitti alisverislerimize 😎

Benimki Subat dogumlu kisin 1 yasindayken sweatshirt takimlarini hep 18-24 ay aldim, minyon ama oversize cok tatlis duruyor. Bu kis hepsini tekrar kullanicaz, enflasyona da boyle kafa attim 🤪 ilk yilda sweat tarzi urunleri bir iki beden buyuk almak iyi oluyor.
Yazlik tshirtleri 3-4 yas aldigim bile var, elbise gibi giyiyor. Benim kiz süslü olmaya cok uzak bir karete kid, tek parca giydirmek kurtarici 😃 hayalim bu degildi ama kizim ruhunu yansitti alisverislerimize 😎
1 yaşta ben de 18-24 giydirdim. Bi daha nasıl giyecek yav. Ne marka ki? Ve şu an maç kilo

Ben geçen yaz aldıklarımı o kadar büyük almışım ki bu yaz tekrar giydirdim ama olmaz diye düşünüp bir sürü de yeni yazlık almışım orda çuvalladım çok fena😂şimdi büyüme hızları azaldı artık tam beden alıyorum bir beden büyükler kötü duruyor babası da çok söyleniyor niye büyük diye onun çenesiyle uğraşamayacağım😂

1 yaşta ben de 18-24 giydirdim. Bi daha nasıl giyecek yav. Ne marka ki? Ve şu an maç kilo
Aa kizim 19 aylik oldu hala o sweatlee bol durumda. Genelde h&m ve zara, h&m zaten kalip olarak cok buyuk. Urunlerini seviyorum ama bir sezon giymek icin hatta ilk giyiste leke olacak urun icin pahali buluyorum. Boyle iki sezon giyecek sekilde olunca icim rahatliyor 😃 kizim 10 kilo bu arada, bazi 6-9 elbiseler bile oluyo bu yaz, gecen yazdan kalma.

Aa kizim 19 aylik oldu hala o sweatlee bol durumda. Genelde h&m ve zara, h&m zaten kalip olarak cok buyuk. Urunlerini seviyorum ama bir sezon giymek icin hatta ilk giyiste leke olacak urun icin pahali buluyorum. Boyle iki sezon giyecek sekilde olunca icim rahatliyor 😃 kizim 10 kilo bu arada, bazi 6-9 elbiseler bile oluyo bu yaz, gecen yazdan kalma.
Evet büyük kalıplar zara hm baya. Biz koton defacto lcw devam onlar tam kalıp. Minnoş bir görlmüş 🫠

Şimdi 4 numara güzel oluyor da 5e daha geçmeyiz gibi 😂 yoksa geçer miyiz 😂😂😂 bezler de uçtu gitti deliriyorum. Molfix pure soft fiyatına şuan önlemle pure baby alıyorum. Şaka gibi.
Bence yakında geçersiniz 5e 😅 😅 kıyafet olarak da 3-4 yaş giyiniyoruz 🥴
Bez fiyatları uçuyor ucundan kıyısından tutmaya çalışıyoruz ama yine de fark ediyor 🥴 pure baby nasıl. Uzun süre goon kullandık çok memnunum ama 6 numarası biraz sıkıyor gibi o yüzden baby me 6 kullanıyoruz

Şuan benim danam 21 aylık yeni annelere tavsiye yenidoğan çok birşey almayın hele doğumunuz yaza geliyorsa 2 3 takım kafi çünkü yazı zibinlq geçiriyorlar, ben sadece 3 4 takım hastane çıkışı dışında yeni doğan birşey hiç almadim 3 aydan basladim alışverişe 3 aylikta çok abartmadim 6 9 aylık aldım sonrasini benim oğlan da biraz iriceydi 40 ı cikinca 6 aylıkları bile giydirmeye başladım.
Benim doğuma da aşağı yukarı 5 hafta falan kaldı 🥹 Ekim ortası ya da sonuna doğru falan doğacağını düşünerek ne alacağımı şaşırıyorum sürekli en sonunda doğru dürüst bir şey alamadım gibi oldu 🤣
Bir hastane çıkışı bir isimli takım bir alt üst takım iki tane de tulumu var yenidoğan başka bir şey yok geri kalanları hep 1-3 ay arasından başladım almaya
Kıyafet işi gerçekten biraz da görerek bebeğin kilosunu gelişimini takiben doğduktan sonra daha çok alınması gereken bir şey heralde alırım elimde kalırsa diye almaya pek elim gitmiyor 🥲

Bu arada geçen sene hamile kalmayı planlarken çok okurdum bu topiği tavsiyeleri kenara not etmişliğim bile var o zamanlar okurken bir gün ben de anne olur bu tavsiyeleri kullanır mıyım gerçekten diyordum ☺️ şimdiyse önümüzdeki ay Allah izin verirse oğlumla kavuşuyoruz 🙏🏻🥰👶🏻
Zaman ne çabuk geçmiş

X