- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.580
Oy maşallah sağlıkla mutlulukla büyüsünlerKonunun canlandigini gormek ne guzel, ozlemisim hepinizi.
Benim adamlar da 1 yasina girdiler, cok sukur. Velet alisverisi hic bitmiyor. Lakin fiyatlar almis basini gitmis. Iyi ki karnimdayken 2 yasa kadar giyim isinin cogunu almisim. Arada yakaladikca mont vb aliyorum. Keske daha cok bez alsaymisim diyorum hala
Operiz sizi teyzeler
17 haftalık hamileyim bebeğim ağustos bebeği olucak. Yaralı konumdan bahsetmişsiniz, dayanamadım bir yanım al diyor bu sefer ayını bilemiyorum 6-9 9 9-12 olanlardan mı alsam acaba uzun mu olur minik mi olur bilemiyorum. Ücretlerine bakıyorum o zaman almaya kalksam eminimki 2 katı olucak yazık değil mi alayım diyorum arada kaldım. Bez desen ayrı birşey her bez her bebeğe olmuyor diyorlar deneyip görmek lazım diyorlar onun dışında yine beden mevzusu gündeme geliyor. Ben böyle değildim sma bu hamilelikte özellikle bebeğe alacağım şeyler konusunda çok stres olmaya başladığımı farkettim o yüzden şimdilik duruyorum kıyafette vs ama indirimleri de kaçırıyorum ay bilemedim