• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimize isimler :)

gulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
57
2
48
kızlar selam.. 15 haftalık hamileyim. Oğlumuz olacak :):) isim konusunda biraz karasızım. yardım edermisiniz.. işte isim listem:)
Yiğit Ata
Toygar
Sarp
Poyraz
Yağız
Çınar
Gökbaran
Baran:66:

kızlar selam.. 15 haftalık hamileyim. Oğlumuz olacak :):) isim konusunda biraz karasızım. Yardım edermisiniz.. Işte isim listem:)
yiğit ata
toygar
sarp
poyraz
yağız
çınar
gökbaran
baran:66:

ayy bence sarp da güzel çınar yada yağızda olabilir.sağlıklı sıhattli bebeğini kucağına alırsın inşallh.
Bide bişey sorcam çin takvimini duydun mu?
Bide rica etsem bi bakarmısın uyyor mu sana yaşla zaman?

hayır çin takvimi hikaye... ben baktım kız görünüyordu ama benim bebeğim erkekkkkk :) tutmuyo walla.. iyi de oluo bu arada :):emir_bebek:

selam kızlar
bende hamişim...
erkek olcakmış gibime geliyooor bütün belirtiler erkek :) kendimi hazırlıyom eşim kız istiyo ama ben erkege hazırlıyom kendimizi ne olur ne olmazz...
eşim Yağız ismini söyledi geçen gün
ama bana söylemesi zor geldi
yine de yanına basit bir isimle düşünebilirim...

valla benim eymen ismi çok hoşuma gidiyor oğlumun isminde pek söz hakkım olmadı dedesinin adı göbek adını efe koyduk efe diyoruz ama ikinci oğlum olursa 'eymen' ismi çok hoşuma gidiyor

valla kızlar o kadar çok isim var ki... kesin şu diyemiyorum. oğluşuma hiç bişeyi yakıştıramıyorum. sanki herşey onun yanında sönük kalıyorr.... :) sağlıkla gelsin oğluşum gerisi elbet hallolur:)

Toprak ismini hiç düşündünüz mü ? yağmur yağar mis gibi toprak kokar. bence toprak berekettir herşey onda yeşerip büyüyor.. ben oğlumun adının toprak olmasını çok istedim ama olmadı eşimin dediği oldu. Yada Egemen , Başar da çok güzel.

valla benim eymen ismi çok hoşuma gidiyor oğlumun isminde pek söz hakkım olmadı dedesinin adı göbek adını efe koyduk efe diyoruz ama ikinci oğlum olursa 'eymen' ismi çok hoşuma gidiyor

bende eymen ismini çok beğeniyorum.

favorilerim şöyle
eymen
yusuf
fatih
yiğit
erdener
erdem

mrhb arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak ,oğlum var adı Batı ama kızıma ne isim koyacagıma karar veremedim aklınızda varsa değişik isimler paylaşırsanız sevinirim ...

bende okyanus ismini veya duru ismini çok sewiyorum. unisex isimler ama erkeğe daha çok yakısıo gibi geliyo :)

yağız olabilir ben insanların isimlerin anlamlarını taşıdıklarını düşünüyorum sarp ta güzel ama poyraz da yanına sertliğini yumşatmak için ikinci bir isim olabilir

Back