- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok haklisiniz ama belki oncedende olmayacakti dedigimde o zaman icabina bakilirdi diyo 2 sene keyfimi beklemis cok sinirliymishemen herkesin ayril ayril ayril ayril demesi tek dikkatimi ceken...kolay olan secenek bu galiba...
Cocuk isi cevre baskisi ve stresle zora giriyor ..Esin problemi duyunca psikolojik olarak cok etkilenmis 2sene once falan olsa olurdu diye dusunmus muhtemelen..bu tip.durumlarda sorun sende veya bende diye suclamak insanlik disi..
Şimdi neden "icabına bakilmiyor?"Evet cok haklisiniz ama belki oncedende olmayacakti dedigimde o zaman icabina bakilirdi diyo 2 sene keyfimi beklemis cok sinirliymis
mutlaka sıkıntı yapmıştır bende aynı durumda olsam bende çok üzülürdüm. ama boşanmak kolay değildir eminim Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim :)Eşin durumu öğrenince sıkıntı yapmış Ve acısını senden çıkarıyor.Boşan demek en kolayı sen arkadaşlara bakma bende boşandım hiç birşey daha kolay olmuyor arkadaşım 3,5 yıl sonra yeniden evliyim şimdi bebek istiyoruz eşimle
Hatta şöyle söyleyeyim yaklaşık 2 aylık evliyiz geçen ay adet olduğumda eşim surat astı,morali bozuldu meğer çok heveslenmiş,oturup teselli ettim resmen
işte dediğine göre yaşı geçiyormuş. daha 1.yi kucağa almadan bana 2.nin lafını yapıyor inanamıyorumŞimdi neden "icabına bakilmiyor?"
kadın doğumada infertiliteyede gittim bende sorun görünmüyor çok şükür. eşimle ilgili malesefKadın doğum yetmez, ifertilite ye bakan bir yere gidin.ben 3 yıl devlet hastanesine gittim biseyin yok diyip yolladılar beni, tüp bebek merkezine başvurdum ilk denemede aşılama ile hamile kaldım. Bilen bir uzmana tedavi için başvurun derim ben..
Çocuk olmasını ertelemek demek,gidip bir kontrol olmamak demek degil ki.Gitseymiş kontrol olsaymış o da.Hiç çocuk konusunu açma,tavır yapıyor belli ki çok kafaya takmış.Bir de erkeklerde olunca problem agır geliyor üstesinden gelmeleri.bu arada hepinize ilginize desteğinize teşekkür ederim. zaman ayırdınız. eşim aslında düşüncesiz değildir ama 1s3m dediği gibi bu konuda beni çok üzdü ve benim üzüldüğümü anlamıyo görmüyo. konuşmaktan kaçıyo. diyorum böyle yaptığın için allah sana belki daha kötü şeyler yaşatıcak kızıyo. çalış gözüm görmesin diyo çok acı. 3 sene senin keyfini bekledim istemedin dinledim bahane ürettin dinledim diyo. tamam ben bunca zaman hayır dedim yapmadım ama nedenini anlamıyo ona mantıklı gelmiyo. bilmiyorum çok sıkıntılı günler beni bekliyor sanırım
bu arada hepinize ilginize desteğinize teşekkür ederim. zaman ayırdınız. eşim aslında düşüncesiz değildir ama 1s3m dediği gibi bu konuda beni çok üzdü ve benim üzüldüğümü anlamıyo görmüyo. konuşmaktan kaçıyo. diyorum böyle yaptığın için allah sana belki daha kötü şeyler yaşatıcak kızıyo. çalış gözüm görmesin diyo çok acı. 3 sene senin keyfini bekledim istemedin dinledim bahane ürettin dinledim diyo. tamam ben bunca zaman hayır dedim yapmadım ama nedenini anlamıyo ona mantıklı gelmiyo. bilmiyorum çok sıkıntılı günler beni bekliyor sanırım
bunada bir cevabı var. kendisi başı dahi ağrısa ilaç kullanmaz grip olsa dr a gitmez. yatar dinlenir bitki çayı vs içer geöirmeye çalışır. gitseydin kontrole dediğimde ben dr a hasta olunca da gitmem aklıma bile gelmez sen düşünseydin dedi. oda bana kaldı...Çocuk olmasını ertelemek demek,gidip bir kontrol olmamak demek degil ki.Gitseymiş kontrol olsaymış o da.Hiç çocuk konusunu açma,tavır yapıyor belli ki çok kafaya takmış.Bir de erkeklerde olunca problem agır geliyor üstesinden gelmeleri.
Düşünmüyorsa bırak kendi haline.Olay senden çıkmış zaten.Artık iş ona kaldı.Ameliyat olursa olur olmazsa kendi bilir.Sen kendine bak.O düşünsün artık.bunada bir cevabı var. kendisi başı dahi ağrısa ilaç kullanmaz grip olsa dr a gitmez. yatar dinlenir bitki çayı vs içer geöirmeye çalışır. gitseydin kontrole dediğimde ben dr a hasta olunca da gitmem aklıma bile gelmez sen düşünseydin dedi. oda bana kaldı...