Napiyim bilmiyorum nasil bi tavir alayim konusmiyim tamam da yemegi camasiri vs bile yapasim gelmio suanRuh hastası mıdır nedir ? Sıkıntı kendisinde olabilir önce bunu bir kabullenmesi lazım. Bu durum ayıp ya da yadırganacak bir durum değil. Aklınca kendine yediremedi size sarıyor. Çocuğunuzun olması için tedavi olmayı kabul etmesi lazım. Siz de hiç kalp malp atmayın da konuşmayında. Hatta yüzüne bile bakmayın. Kendine gelsin. Ortada trip atması gereken biri varsa o da sizsiniz eşiniz değil.
En nihayetinde bende anne olmk istiyorum artik. Bilinclendim bebege bakabilecegime guvenim geldi inaniyorum. Ama bi sure once guvenim yoktu cesaretim hicbiseyim yoktu bunu anlamiyor anlatamiyorum. Benimde hislerim oldugunu onlar dogrultusunda biseylere karar verdigimi anlamoyor. Haksiz yere gordugum bu muamele bu yuzden dardayimBence bu adamdan çocuğunuz olmadığı için mutlu olmalısınız .
Darda hissetme nedeniniz nedir ?
Bunu yaparsam kavga gurultu bagir cagir cekemiyorum artik yoksa yaparim susmam ama inan bagrintidan millete rezil olmaktan biktim duvarlar kagit gibi herkes herseyi duyar bide acarlar kapiyi binadan dinlerlerÇocuğu olmadığını siz de onun yüzüne vurun zira bunu hakediyor
Belki ozaman size sarmaktan vazgeçer
Çocuk neden olmuyor sorusunun cevabını bulmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?