Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarrrr süpriss oluşum yürüyo artık tek elinden tutup bakkala gidiyoruz. tabi etrafta ilgi çeken şeyler olunca baya zaman kaybı oluyo. dün yola çıktık kapının önünde düğün salonu var sesleri duyunca başladı oynamaya yürütemedim görenler baya güldü :)))
kıslarrrr süpriss oluşum yürüyo artık tek elinden tutup bakkala gidiyoruz. tabi etrafta ilgi çeken şeyler olunca baya zaman kaybı oluyo. dün yola çıktık kapının önünde düğün salonu var sesleri duyunca başladı oynamaya yürütemedim görenler baya güldü :)))
Maşallah oğluna![]()
Parklarda koştuğu, hopladığı, zıpladığı günleri de görürsün inşallah
Benim oğlum da çok hevesli aslında yürümeye..Ellerinden tutup yürütünce bayağı adım atıyor ama henüz erken tabi..Kitaplığa, balkon demirlerine tutunup uzun sayılabilecek bir süre desteksiz ayakta duruyor, sıralıyor, otururken oyun sepetine tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor..Hatta ayakta dururken oturtmaya çalışırsak öyle bir kasıyor ki bacaklarını, oturtmak için ayakta durma inadının geçmesini beklemek zorunda kalıyoruz
Dediğim gibi henüz erken tabi ama onu ayakta görmek çok hoşuma gidiyorAyaklarını ısırasım geliyor
![]()
el sallamayı öğreniyoruuuz:)
şimdilik benim elime bakarak sadece beş parmağını açık tutup babasına uzatıyor ama olsun. yakında sallayacak:)
O bile birşey bence..Benim oğlum ısrarla el sallamıyorDefalarca göstermeme, hatta elini tutup sallamama rağmen inatla sallamadı elini..
Yalnız birkaç gündür durup dururken içi coşuyor sanıyorum, alkışlamaya başlıyorAlkışlamayı birkaç sefer göstermiştim ama onu hemen kaptı, işine geldi demek ki
![]()
yavaş yavaş bardağı öğret canım. yine kendi yapamaz ama ileriki zamanlar için kolaylık olur. ben su ve meyvesuyunu bardakla veriyorum. bu arada kızlar inek sütüne nezaman geçmeyi düşünüyosunuz. malum 1 yaşımız yaklaşıyo.
yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiii
biz de beşiğin kademesini indirdik, içinde ayakta durup geziyor oğlum. kenarlardan tutnarak. çekyatta pek yapmıyordu. beşiğin içi olunca güvende hissetti demek ki..
ya bir de ters emeklemeye başladı. çok gülüyorum. geri geri gidiyor:)
biz de beşiğin kademesini indirdik, içinde ayakta durup geziyor oğlum. kenarlardan tutnarak. çekyatta pek yapmıyordu. beşiğin içi olunca güvende hissetti demek ki..
ben yavaş yavaş inek sütüne geçiyorum.Yatmadan önce muhallebi vermiyorum artık.200 ml pınar ya da sek süt içiriyorum.Gece uyandığında aptamil veriyorum.950 gr lık aptamil var o bitsin tamamen inek sütüne geçicem.Bu arada oğlum inek sütü içtiğinin bile farkında değil devam sütü içiyormuş gibi tadını hiç reddetmedi.
bu arada bizim sütçümüz var her akşam kapıya kadar geliyor yeni sağılmış inek sütü.Olmadığı zamanlarda pınar süt veriyorum.Bu arada pişmiş olarak inek sütü buzdolabında kaç gün durur bilen var mı?
pastörize olmadığından çok durmaz sanırım canım günlük süt bile açıldıktan sonra iki gün durabiliyo. bende eskiden açık süt alıyodum ama burusella riskinden dolayı oğluma vermeye çekiniyorum. en son bi tanıdığımız bu hastalığa tutuldu çünkü.
forumdada felaket tellalı gibi oldum kıslar kusura bakmayın :))))))))
merhaba,
bugün oğlum tek kolundan tuttum ve yürüdüçok mutlu oldum. henüz tam emekleyemiyor ama yüzüstü popoyu kaldırıp kollarını öne uzatarak gidiyordu, onu da hızlandırdı. eskiden uzağına bir şey koyardım ona gidene kadar yemeği karıştırayım diye, şimdi hemen gidiyor...
beşiğin kenarlarına tutunarak içinde turluyor.
benim yemeğimi yemeye bayılıyor:))
dün ilk defa taze fasulye yedi. gerçi içinde et olmasa hayatta yemezdi. tarifi vereyim isteyen yapsın
1 küçük patates, 3 dal taze fasulye, yarım domates, bir köfte büyüklüğünde tavuk eti.
hepsini suyla cezvede pişirdim, su bitmeye yakın bir kez daha su ekledim, sonra taze fasulyeyi belki damağıyla ezemez diye blendırdan geçirdim. çorba gibi oldu ama çok beğendi
bebeğinin ay göstergesıne bakınca kızımla aynı olduğunu gördüm. benım mınık kusum 16 aralık doğumlu senınkı?
ama ben sütü 10 dk kaynatıyorum off içime kurt düşürdün şimdi.Araştırayım ben bunu.
benım boncuğum cok serı bır sekılde emeklıyor.kanepenın kenarlarına tututnup yuruyor. sandalyeye tutunup ayakta durmayı cok sevıyor