S sdnrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 29 5 21 4 Haziran 2024 Konu Sahibi sdnrr #1 Bebeğim 4 aylık göz beyazında böyle kenarları mor duruyor neden acaba ? Yardımcı olurmusunuz Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2024
Salon Kadini Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 8.235 22.630 4 Haziran 2024 Konu Sahibi sdnrr #2 sdnrr .!.: Bebeğim 4 aylık göz beyazında böyle kenarları mor duruyor neden acaba ? Yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 3436795 Genişletmek için tıkla... Goz lekesi onlar, baska hicbir belirti yoksa problem degil, benim kizlarimda da var. Goz muayenesi sirasinda soyleyin, 6 aylik olmadan goz muayenesi olmasi gerekiyor. Devlet hastanelerinde normal goz doktoru (cocuk goz bolumu yok) muayene ediyor.
sdnrr .!.: Bebeğim 4 aylık göz beyazında böyle kenarları mor duruyor neden acaba ? Yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 3436795 Genişletmek için tıkla... Goz lekesi onlar, baska hicbir belirti yoksa problem degil, benim kizlarimda da var. Goz muayenesi sirasinda soyleyin, 6 aylik olmadan goz muayenesi olmasi gerekiyor. Devlet hastanelerinde normal goz doktoru (cocuk goz bolumu yok) muayene ediyor.
temmuzlu26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 2.493 1.655 32 4 Haziran 2024 Konu Sahibi sdnrr #3 sdnrr .!.: Bebeğim 4 aylık göz beyazında böyle kenarları mor duruyor neden acaba ? Yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 3436795 Genişletmek için tıkla... Benim bebeğimde de var gormesinde bir sıkıntı yok ama bir yaşında tekrar göz muanesine götürecembende merak ettim konuyu takipteyim
sdnrr .!.: Bebeğim 4 aylık göz beyazında böyle kenarları mor duruyor neden acaba ? Yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 3436795 Genişletmek için tıkla... Benim bebeğimde de var gormesinde bir sıkıntı yok ama bir yaşında tekrar göz muanesine götürecembende merak ettim konuyu takipteyim