merhaba benim oğlumdada siyah nokta var çok moralim bozuluyor . doktora sordunuzmubenim bebeğimde 4 aylık yüzünde yaanaklarda 7-8 tane siyah nokta var nee yapmalıyım acaba?
Aynı şey 7 buçuk aylık kızımda da var bir ay önce çıkmıştı 2 siyah nokta hala geçmedi ne yapabilirim..Benim oğlumda da oluyor arada.baya canım sıkılıyor bu duruma.ama sebebini ve çözümünü bulamadım.sıkmıyorum kesinlikle,leke kalacak diye aklım çıkıyor.neden acaba bu siyah noktalar?
Valla ben bir şey yapmadım.sadece yüzünü duzenli olarak yıkamaya özen gösterdim.kendi kendine kayboldu.bilemiyorum.Aynı şey 7 buçuk aylık kızımda da var bir ay önce çıkmıştı 2 siyah nokta hala geçmedi ne yapabilirim..
Çok sağolun nur banu hanim peki ne kadar süre kaldı ..nasıl bi görüntüsü vardı ..Valla ben bir şey yapmadım.sadece yüzünü duzenli olarak yıkamaya özen gösterdim.kendi kendine kayboldu.bilemiyorum.
Uzun bir süre kaldı.5-6 ay civarı belki daha fazla.bildiğin siyah noktaydı.Çok sağolun nur banu hanim peki ne kadar süre kaldı ..nasıl bi görüntüsü vardı ..
O zaman bir ayı geçti diye endiselenmemeliyim..gerçekten çok rahatlattınız Allah razı olsun..Uzun bir süre kaldı.5-6 ay civarı belki daha fazla.bildiğin siyah noktaydı.
Önemli degil canım.bol bol yıka yüzünü.O zaman bir ayı geçti diye endiselenmemeliyim..gerçekten çok rahatlattınız Allah razı olsun..
Tamam çok çok sağolunÖnemli degil canım.bol bol yıka yüzünü.
Nurbanu hanim bişey daha sorabilir miyim ,o siyah noktaları ben sandığıniz oluyor muydu ..Önemli degil canım.bol bol yıka yüzünü.
Yok ,ben degil.ucu vardı.sıksam boşalacaktı.belliydi yani siyah nokta olduğu.3-4 gündür de kahve küçük bir leke görüyorum.güneşten midir nedir anlamadım.Nurbanu hanim bişey daha sorabilir miyim ,o siyah noktaları ben sandığıniz oluyor muydu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?