Çocuk Hastalıkları bebeğimin yüzünde siyah nokta gibi bişiler vAR

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
bebeğimin yüzünde siyah nokta gibi bişiler var bi kaç kez sıkmıştım tıpkı siyah noktanın içi gibi bişi var ve tuaf göz çevresinde cıkıo ne yapsam gecer yada doktora mı götürüyüm göz torbasının orda da sivilce vari bişi çıkmış yasayan var mı bunu bi fikir lütfennnn

siyah nokta gibi siyahmı yoksa içinden yağmı çıkıyor yağ butonu gibimi beyazmı yani beyazsa benim kızımdada doğduğunda vardı geçiyor kendi kendine sivilcede sütün yağlı gelmişdir geçiyor hepsi

benim oğlumdada cıkıyor (18 aylık) siyah nokta gözünün kenarında, bır kere 10 aylık falandı sıktım uyurken, resmen siyah nokta cıktı cok sasırdık. ufacık bebekte nasıl olur dedık. yıne ara ara cıkıyor goruyorum bence normal.

benim bebeğimde 4 aylık yüzünde yaanaklarda 7-8 tane siyah nokta var nee yapmalıyım acaba?

sordum ama net bi cevap alamadım mustela şampuan önerdi ama kalır diye korkuyorum

benim oğlumda da olmuştu 4- 5 aylıkken banyodan sonra temizliyordum.sonra geçti şimdi 3.5 yaşında yeniden oldu yanaklarında 7-8 tane siyah nokta var bu sefer temizlemeye korkuyorum iz yada boşluk kalacak diye. en yakın zamanda cildiye ye götüreceğim. sonucu buradan paylaşırım :)

Benim oğlumda da oluyor arada.baya canım sıkılıyor bu duruma.ama sebebini ve çözümünü bulamadım.sıkmıyorum kesinlikle,leke kalacak diye aklım çıkıyor.neden acaba bu siyah noktalar?

Benim oğlumda da oluyor arada.baya canım sıkılıyor bu duruma.ama sebebini ve çözümünü bulamadım.sıkmıyorum kesinlikle,leke kalacak diye aklım çıkıyor.neden acaba bu siyah noktalar?
Aynı şey 7 buçuk aylık kızımda da var bir ay önce çıkmıştı 2 siyah nokta hala geçmedi ne yapabilirim..

Aynı şey 7 buçuk aylık kızımda da var bir ay önce çıkmıştı 2 siyah nokta hala geçmedi ne yapabilirim..
Valla ben bir şey yapmadım.sadece yüzünü duzenli olarak yıkamaya özen gösterdim.kendi kendine kayboldu.bilemiyorum.

Nurbanu hanim bişey daha sorabilir miyim ,o siyah noktaları ben sandığıniz oluyor muydu ..
Yok ,ben degil.ucu vardı.sıksam boşalacaktı.belliydi yani siyah nokta olduğu.3-4 gündür de kahve küçük bir leke görüyorum.güneşten midir nedir anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…