- 10 Haziran 2022
- 92
- 94
- 8
- 31
- Konu Sahibi Ogretmen27
-
Benimki su an 4 aylik ve emiyor.yedigim seyleri eleyerek bulmam gerekecek galibaAlerji olabilir aynısı vardı krem şampuan hepsini denedik dediğiniz gibi krem sürdük 1 hafta tamam sonradan tekrarlıyordu mamayı değiştik düzeldi şükür tabi doktor daha iyisini söyler
Geçmiş olsun bize atopik dediler aynı bu şekilde ben linola diye hem şampuan hem losyon kullanmistim birde deterjan dalan granül kullandım bir süre 2 yaşına girecek çok şükür geçti.Oglumun yanaginda egzama gibi kirmizilik var.bazen geciyor gibi bazen kipkirmizi oluyor.
Doktor sampuan veya deterjandan olabilir dedi.hipokort krem verdi surunce geçiyor. Surmeyince tekrar belirginlesiyor.kremi 1 haftadan fazla kullanma demisti
Benim yedigim bi seyden mi oluyor acaba yoksa cidden sampuan ya da deterjandan mi?sampuani mustela.deterjani duru granul .ikisi de temiz icerikli diye dusunup almistim halbuki
Boyle bi sey yasayan oldu mu.fikir verebilirseniz cok sevinirim
Kızımda vardı aynısı doktor krem yazdı kulandim geçti benim kızımda kışın çıkıyor yazın yok kışın var inşallah geçer canım,Oglumun yanaginda egzama gibi kirmizilik var.bazen geciyor gibi bazen kipkirmizi oluyor.
Doktor sampuan veya deterjandan olabilir dedi.hipokort krem verdi surunce geçiyor. Surmeyince tekrar belirginlesiyor.kremi 1 haftadan fazla kullanma demisti
Benim yedigim bi seyden mi oluyor acaba yoksa cidden sampuan ya da deterjandan mi?sampuani mustela.deterjani duru granul .ikisi de temiz icerikli diye dusunup almistim halbuki
Benimki su an 4 aylik ve emiyor.yedigim seyleri eleyerek bulmam gerekecek galiba
Bagirsakla ilgili bi sorun yok cok sukur.ama reflusu var.egzema ve reflu iliskili olabilir miEvet sütten başlayın elemeye. Ama çok da paniklemeyin. Bağırsak hassasiyeti yoksa kendi kendine yenecektir bunu.
Cok gecmis olsunn size de.2 aydir sadece yanaginda var.peki bu egzema ilerleyen bi sey mi.vucudunun baska yerlerinde de cikar mi acaba.Deterjani hemen degistirecegim.Bana da sanki ondanmis gibi geliyor cunkuEgzamaya benziyor. Hipokort kortizonlu bir süreliğine baskılıyor ama alerjeni ortadan kaldırmadığınız için tekrarlıyor. Granül sabunlarda istediğiniz kadar yıkayın mutlaka kalıntı kalıyor o sebep olabilir. Sıvı deterjana geçin incia veya siveno gerçekten temiz içerikli duru gibi değil asla. Şampuanda mustela yerine bioderma, trukid veya la roche kullanabilirsiniz onlar alerji yapmıyor. Kızımda 2 senedir uğraşıyoruz, her egzama konusunda varım
Bagirsakla ilgili bi sorun yok cok sukur.ama reflusu var.egzema ve reflu iliskili olabilir mi
Aynisi kizimda tam da ayni yerde vardi batip cikiyordu, 1 yasindan sonra kendiliginden gecti. Sizin de oyle olacaktir diye dusunuyorum krem sampuan vs etkilemiyorduOglumun yanaginda egzama gibi kirmizilik var.bazen geciyor gibi bazen kipkirmizi oluyor.
Yumurtayi denedim degisen bi sey olmadi malesef.Evet olabilir. Muhtemelen alerjeni bulduğunuzda reflü de geçecektir. Yumurta da bu tarz şeyler yapıyor. Bir deneyin bakalım şüpheli yiyecekleri.
Bebeginiz kac aylik hazir mama emiyor mu benim kızım 3 buçuk aylıkken sadece yanağında olan aynı sizinki gibi birsey olmuştu hem anne sutu hem mama alıyordu inek sütüne alerjisi varmış mamayi kestik düzeldiOglumun yanaginda egzama gibi kirmizilik var.bazen geciyor gibi bazen kipkirmizi oluyor.
4 aylik sadece anne sutu aliyor.inek sutu alerjisi olsa gazi ,huzursuzlugu cok olmaz miydi.Biz de oyle bi durum yok ama reflusu varBebeginiz kac aylik hazir mama emiyor mu benim kızım 3 buçuk aylıkken sadece yanağında olan aynı sizinki gibi birsey olmuştu hem anne sutu hem mama alıyordu inek sütüne alerjisi varmış mamayi kestik düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?