• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEGIMIN YANAGINDAKI KIRMIZILIK

Ogretmen27

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
92
94
8
31
Oglumun yanaginda egzama gibi kirmizilik var.bazen geciyor gibi bazen kipkirmizi oluyor.
Doktor sampuan veya deterjandan olabilir dedi.hipokort krem verdi surunce geçiyor. Surmeyince tekrar belirginlesiyor.kremi 1 haftadan fazla kullanma demisti

Benim yedigim bi seyden mi oluyor acaba yoksa cidden sampuan ya da deterjandan mi?sampuani mustela.deterjani duru granul .ikisi de temiz icerikli diye dusunup almistim halbuki

Boyle bi sey yasayan oldu mu.fikir verebilirseniz cok sevinirim

Eklentiler

• 16676730321637693785215159172046.jpg
    16676730321637693785215159172046.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 154
Alerji olabilir aynısı vardı krem şampuan hepsini denedik dediğiniz gibi krem sürdük 1 hafta tamam sonradan tekrarlıyordu mamayı değiştik düzeldi şükür tabi doktor daha iyisini söyler

Alerji olabilir aynısı vardı krem şampuan hepsini denedik dediğiniz gibi krem sürdük 1 hafta tamam sonradan tekrarlıyordu mamayı değiştik düzeldi şükür tabi doktor daha iyisini söyler
Benimki su an 4 aylik ve emiyor.yedigim seyleri eleyerek bulmam gerekecek galiba

Egzamaya benziyor. Hipokort kortizonlu bir süreliğine baskılıyor ama alerjeni ortadan kaldırmadığınız için tekrarlıyor. Granül sabunlarda istediğiniz kadar yıkayın mutlaka kalıntı kalıyor o sebep olabilir. Sıvı deterjana geçin incia veya siveno gerçekten temiz içerikli duru gibi değil asla. Şampuanda mustela yerine bioderma, trukid veya la roche kullanabilirsiniz onlar alerji yapmıyor. Kızımda 2 senedir uğraşıyoruz, her egzama konusunda varım 😂😅

Oglumun yanaginda egzama gibi kirmizilik var.bazen geciyor gibi bazen kipkirmizi oluyor.
Doktor sampuan veya deterjandan olabilir dedi.hipokort krem verdi surunce geçiyor. Surmeyince tekrar belirginlesiyor.kremi 1 haftadan fazla kullanma demisti

Benim yedigim bi seyden mi oluyor acaba yoksa cidden sampuan ya da deterjandan mi?sampuani mustela.deterjani duru granul .ikisi de temiz icerikli diye dusunup almistim halbuki

Geçmiş olsun bize atopik dediler aynı bu şekilde ben linola diye hem şampuan hem losyon kullanmistim birde deterjan dalan granül kullandım bir süre 2 yaşına girecek çok şükür geçti.

Egzamaya benziyor
Biz linola kullanıyoruz şampuan ve losyon. mustela kullanmayın. Doktor kontrolünde muhakkak danışın oraya uygun kremler verir. Emziriyorsanız yediklerinizde tetikler.
Bnm bebeğime nescafe kaşıntı ve kabarmışım yapıyor bu tarz bağrında oluyor

Kızımda vardı aynısı doktor krem yazdı kulandim geçti benim kızımda kışın çıkıyor yazın yok kışın var inşallah geçer canım,😘

Sanmıyorum sütünüzden geçsin. Benim kızımda 3 yaşından beri aynısı çıkıyor. Ateşi olunca birden çıkıyor doktora götürdüm ne yaptıysam geçmedi şimdi 7 yaşında daha ara ara çıkıp kayboluyor.

Egzamaya benziyor. Hipokort kortizonlu bir süreliğine baskılıyor ama alerjeni ortadan kaldırmadığınız için tekrarlıyor. Granül sabunlarda istediğiniz kadar yıkayın mutlaka kalıntı kalıyor o sebep olabilir. Sıvı deterjana geçin incia veya siveno gerçekten temiz içerikli duru gibi değil asla. Şampuanda mustela yerine bioderma, trukid veya la roche kullanabilirsiniz onlar alerji yapmıyor. Kızımda 2 senedir uğraşıyoruz, her egzama konusunda varım 😂😅
Cok gecmis olsunn size de.2 aydir sadece yanaginda var.peki bu egzema ilerleyen bi sey mi.vucudunun baska yerlerinde de cikar mi acaba.Deterjani hemen degistirecegim.Bana da sanki ondanmis gibi geliyor cunku

Aynisi kizimda tam da ayni yerde vardi batip cikiyordu, 1 yasindan sonra kendiliginden gecti. Sizin de oyle olacaktir diye dusunuyorum krem sampuan vs etkilemiyordu

Bebeginiz kac aylik hazir mama emiyor mu benim kızım 3 buçuk aylıkken sadece yanağında olan aynı sizinki gibi birsey olmuştu hem anne sutu hem mama alıyordu inek sütüne alerjisi varmış mamayi kestik düzeldi

Bebeginiz kac aylik hazir mama emiyor mu benim kızım 3 buçuk aylıkken sadece yanağında olan aynı sizinki gibi birsey olmuştu hem anne sutu hem mama alıyordu inek sütüne alerjisi varmış mamayi kestik düzeldi
4 aylik sadece anne sutu aliyor.inek sutu alerjisi olsa gazi ,huzursuzlugu cok olmaz miydi.Biz de oyle bi durum yok ama reflusu var

Bizimkide buna benzer yaklaşık 15 20gün önce kabarıklık vardı pitir pitir 1hafta içinde kayboldu ama iz kaldı umarım oda kaybolur bizimki daha kabarıktı cocuk dokt anlayamadı geçmiş dedı bıdaha olursa gideceğiz cildiyeye sadece bioderma atoderm krem kullanıyorum cıldıne sampuanda bıoderma cilt değilde besin mi bilemiyorum😶

Eklentiler

• 1667733699066531876977377861125.jpg
    1667733699066531876977377861125.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 55
Back