Bebeğimin vücudundaki döküntüler

Zehra3443

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
102
21
48
30
Hanımlar merhaba bebegımde böyle döküntüler oluyor doktor alerji dedi ama alerji yapan her şeyi yemiyorum bebegınde bu sorunu yaşayan var mı
IMG_2251.webp

ben egzamaya benzettim. kuruluktan kaynaklı gibi
zeytinyağı, bepanthol sürmeyi denediniz mi

Bacaklarındakiler mantar ya da egzamaya benziyor yalnız, buna nasil alerji demis doktoru anlayamadim.
İlk baktığında göğsünde küçüktü dedi egzama bır hafta sonra tekrar götürdüm yayıldı dedi alerji süt ürünleri tüketme dedı . 2 hafta sonra tekrar götüreceğim . Gogsundekılerde böyle

Selam, çok geçmiş olsun.
Benim bebeğimde de var benzer döküntüler. 4. ayı bitirmeye yakın azaldı ama hala var oldukça kuru bir cildi var. Doktorumuz nörodermatit olduğunu söyledi. Hemen hemen her bez değişiminde nemlendiriliyorum. Bir de olabildiğince kaşımasını engellemeye çalışıyorum. Banyo yaptırma sıklığımı da azalttım o da cildini çok kurutuyor.

Bolca nemlendirin.Kıyafetlerini sıvı alerjik bebek deterjanı ile ek durulama ile yıkamanızı öneririm.

unı baby yenı doğan kullanıyorum .

Bolca nemlendirin.Kıyafetlerini sıvı alerjik bebek deterjanı ile ek durulama ile yıkamanızı öneririm.
Yenı doğan unı baby kullanıyorum çok az koyuyorum ekstra 22 dk durulatma yapıyorum . Bu deterjanı ılk defa duydum onerdıgınız marka var mı

Selam, çok geçmiş olsun.
Benim bebeğimde de var benzer döküntüler. 4. ayı bitirmeye yakın azaldı ama hala var oldukça kuru bir cildi var. Doktorumuz nörodermatit olduğunu söyledi. Hemen hemen her bez değişiminde nemlendiriliyorum. Bir de olabildiğince kaşımasını engellemeye çalışıyorum. Banyo yaptırma sıklığımı da azalttım o da cildini çok kurutuyor.
Teşekkür ederim. Kullandığınız bir nemlendirici var mı bu kuru ciltler için ayrı bir şekilde. Bir gün yıkıyorum bir gün yıkamıyorum çünkü boynunun altı aşırı pişik oluyor bayağı kızarıyor.

Teşekkür ederim. Kullandığınız bir nemlendirici var mı bu kuru ciltler için ayrı bir şekilde. Bir gün yıkıyorum bir gün yıkamıyorum çünkü boynunun altı aşırı pişik oluyor bayağı kızarıyor.
Ben eucerin atopicontrol ve mustela stelatopia kullanıyorum. Eucerin Türkiye’de var mı bilmiyorum. Bunu doktorumuz verdi ama bana sorarsanız mustela ile arasında pek bir fark yok. Bulamazsanız da hiçbir kaybınız olmaz.
Banyoyu da haftada 1 yaptırıyorum ben😂hava sıcak değil burda eve gelen bir ebemiz vardı haftada bir yıkasan yeter dedi. Onun dışında boynunu, kulak arkasını ve koltuk altlarını her sabah siliyorum. Banyo sıklığını azaltabilirsiniz belki

Ben eucerin atopicontrol ve mustela stelatopia kullanıyorum. Eucerin Türkiye’de var mı bilmiyorum. Bunu doktorumuz verdi ama bana sorarsanız mustela ile arasında pek bir fark yok. Bulamazsanız da hiçbir kaybınız olmaz.
Banyoyu da haftada 1 yaptırıyorum ben😂hava sıcak değil burda eve gelen bir ebemiz vardı haftada bir yıkasan yeter dedi. Onun dışında boynunu, kulak arkasını ve koltuk altlarını her sabah siliyorum. Banyo sıklığını azaltabilirsiniz belki
Biz ilk sorduğumuzda doktorumuza bütçeniz neye yeterse onu alın dedi bir marka demedı hanı deseydi alacaktık ama esım o zaman mini dolın diye bir marka almış eczacı vermıs . 2 hafta sonra tekrar götüreceğim . Sizin azaldı mı peki?

Biz ilk sorduğumuzda doktorumuza bütçeniz neye yeterse onu alın dedi bir marka demedı hanı deseydi alacaktık ama esım o zaman mini dolın diye bir marka almış eczacı vermıs . 2 hafta sonra tekrar götüreceğim . Sizin azaldı mı peki?
4. Ayı doldururken azaldı bizim ama kremden mi yoksa büyüdüğü için mi bilmiyorum açıkçası. Tamamen geçmedi ama azaldı.
Sizin bebeğiniz kaç aylık?
Sağdaki yeni haliymiş soldaki eski hali bunun ama öyle olmazsa olmaz değil benim için. Bence piyasada alternatifi vardır ama doktor verince kolayıma geldi benim bakmadım hiç başka bir şey. Bütün ürünleri bebekler için kullanılmıyor alırsanız ona dikkat edin.

Eklentiler

• IMG_8963.webp
    IMG_8963.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 16
Back
X