Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet göğsünde bacaklarında felan da varBeze alerjiside olabilir baska yerinde var mi?
Bacak kol göğsünde felan da varTepinirken bez bolgesi tahriş etmiş gibi duruyor eğer sadece orada varsa
Bacaklarındakiler mantar ya da egzamaya benziyor yalnız, buna nasil alerji demis doktoru anlayamadim.bacakları da böyle Eki Görüntüle 3570039
İlk baktığında göğsünde küçüktü dedi egzama bır hafta sonra tekrar götürdüm yayıldı dedi alerji süt ürünleri tüketme dedı . 2 hafta sonra tekrar götüreceğim . Gogsundekılerde böyleBacaklarındakiler mantar ya da egzamaya benziyor yalnız, buna nasil alerji demis doktoru anlayamadim.
Bepanthol baby kullanıyorum hatta vücuduna bebek nemlendırıcısı sürüyorum .ben egzamaya benzettim. kuruluktan kaynaklı gibi
zeytinyağı, bepanthol sürmeyi denediniz mi
faydası oldu muBepanthol baby kullanıyorum hatta vücuduna bebek nemlendırıcısı sürüyorum .
Bolca nemlendirin.Kıyafetlerini sıvı alerjik bebek deterjanı ile ek durulama ile yıkamanızı öneririm.Hanımlar merhaba bebegımde böyle döküntüler oluyor doktor alerji dedi ama alerji yapan her şeyi yemiyorum bebegınde bu sorunu yaşayan var mı Eki Görüntüle 3569999
Sadece boynunun altı çok kızarıyor ona ıyı geliyorfaydası oldu mu
bende yetişkin olduğum halde egzamaya bepanthol baby iyi geliyor
Bolca nemlendirin.Kıyafetlerini sıvı alerjik bebek deterjanı ile ek durulama ile yıkamanızı öneririm.
unı baby yenı doğan kullanıyorum .
Yenı doğan unı baby kullanıyorum çok az koyuyorum ekstra 22 dk durulatma yapıyorum . Bu deterjanı ılk defa duydum onerdıgınız marka var mıBolca nemlendirin.Kıyafetlerini sıvı alerjik bebek deterjanı ile ek durulama ile yıkamanızı öneririm.
Teşekkür ederim. Kullandığınız bir nemlendirici var mı bu kuru ciltler için ayrı bir şekilde. Bir gün yıkıyorum bir gün yıkamıyorum çünkü boynunun altı aşırı pişik oluyor bayağı kızarıyor.Selam, çok geçmiş olsun.
Benim bebeğimde de var benzer döküntüler. 4. ayı bitirmeye yakın azaldı ama hala var oldukça kuru bir cildi var. Doktorumuz nörodermatit olduğunu söyledi. Hemen hemen her bez değişiminde nemlendiriliyorum. Bir de olabildiğince kaşımasını engellemeye çalışıyorum. Banyo yaptırma sıklığımı da azalttım o da cildini çok kurutuyor.
Ben eucerin atopicontrol ve mustela stelatopia kullanıyorum. Eucerin Türkiye’de var mı bilmiyorum. Bunu doktorumuz verdi ama bana sorarsanız mustela ile arasında pek bir fark yok. Bulamazsanız da hiçbir kaybınız olmaz.Teşekkür ederim. Kullandığınız bir nemlendirici var mı bu kuru ciltler için ayrı bir şekilde. Bir gün yıkıyorum bir gün yıkamıyorum çünkü boynunun altı aşırı pişik oluyor bayağı kızarıyor.
Biz ilk sorduğumuzda doktorumuza bütçeniz neye yeterse onu alın dedi bir marka demedı hanı deseydi alacaktık ama esım o zaman mini dolın diye bir marka almış eczacı vermıs . 2 hafta sonra tekrar götüreceğim . Sizin azaldı mı peki?Ben eucerin atopicontrol ve mustela stelatopia kullanıyorum. Eucerin Türkiye’de var mı bilmiyorum. Bunu doktorumuz verdi ama bana sorarsanız mustela ile arasında pek bir fark yok. Bulamazsanız da hiçbir kaybınız olmaz.
Banyoyu da haftada 1 yaptırıyorum benhava sıcak değil burda eve gelen bir ebemiz vardı haftada bir yıkasan yeter dedi. Onun dışında boynunu, kulak arkasını ve koltuk altlarını her sabah siliyorum. Banyo sıklığını azaltabilirsiniz belki
4. Ayı doldururken azaldı bizim ama kremden mi yoksa büyüdüğü için mi bilmiyorum açıkçası. Tamamen geçmedi ama azaldı.Biz ilk sorduğumuzda doktorumuza bütçeniz neye yeterse onu alın dedi bir marka demedı hanı deseydi alacaktık ama esım o zaman mini dolın diye bir marka almış eczacı vermıs . 2 hafta sonra tekrar götüreceğim . Sizin azaldı mı peki?