Bu konuyu belki annelere bir faydası olur diyerek açıyorum ilk çocuğumun vücudunda birçok yerinde beyaz lekeler vardı ilk farkettiğimde çok korktum hemen özel bir hastaneye götürdüm çocuk doktoru birçok tahlil istedi ve çok şükür temiz çıktı bunun üzerine cildiyeciye yönlendirdi hemen kayıt yaptırıp gittik ne yazıkki anlamadı bir türlü bizi çapaya yönlendirdi tabi verdiğimiz ücreti de geri iade etti bu süreçte çapa dan bir türlü randevu alamadık başka bir doktora da gösterdik onda mantar olabileceğini söyledi ben tabi mantar kremlerine başladım biz yine çapadan randevu almaya çalışıyoruz bu esnada Ahmet arpacı ya denk geldim çok iyi bir doktor denildi kalktık götürdük bizde Allah razı olsun o teşhisi koydu hiç endişe etme doğum lekesi bunlar dedi o zaman anladım ki sağlık söz konusu ise alanında en iyisine götüreceksin ben ilk farkettiğimde vitiligo bu deyip kendimi yedim bitirdim 2 ay uğraştım ne olduğu anlaşılmadı bu süreçte psikolojimi bozdum evlat söz konusu olduğunda gerçekten soğuk kanlı olmak çok zor Rabbim evlatlarımızın canına sağlık versin