How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğimin Uykusu

realisttt

sibel&naz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.853
4
116
45
İstanbul
Kızlar bebişim bir haftalık sezeryanla doğum yaptım. sütüm çok az. ama bebiş hem düşük kilolu doğdu hemde kan şekeri normalin altında. yani sık sık emzirmem gerekiyor başka çare yok. ancak uyunca tekrar uyanmıyor. saatlerce uğraşıyorum. üstünü soyuyorum, masaj yapıyorum, ayağının altı, yok sırtı eleri, gıdısı bir birbuçuk saatte anca uyanıyor. bunun kolay bir yöntemi varmı acaba??

bir de sütüm neden artmıyor acaba? humana, rezene, komposto ve günde 2 litre su tüketiyorum. bildiğiniz başka bir yöntem var mı?

Kızlar bebişim bir haftalık sezeryanla doğum yaptım. sütüm çok az. ama bebiş hem düşük kilolu doğdu hemde kan şekeri normalin altında. yani sık sık emzirmem gerekiyor başka çare yok. ancak uyunca tekrar uyanmıyor. saatlerce uğraşıyorum. üstünü soyuyorum, masaj yapıyorum, ayağının altı, yok sırtı eleri, gıdısı bir birbuçuk saatte anca uyanıyor. bunun kolay bir yöntemi varmı acaba??

bir de sütüm neden artmıyor acaba? humana, rezene, komposto ve günde 2 litre su tüketiyorum. bildiğiniz başka bir yöntem var mı?

canım bebeğin hayırlı olsun. sütünün ilk baslarda az olması cok normal sakın endişelenme ve sakın stres yapma ve asla söylenenlere kulak asma bak zamanla nasıl artacak sütün su miktarını arttır derim bana bulgur pilavı cok iyi gelmişti bir dene istesen canım.uyurken emzirdiğinde çenesini okşa yanağını ovala emiyor ama uyanamaması allah korusun yeni doğan sarılığı olabilir bir doktora götürm derim her ihtimale karşı bir sey sormak istersen herzaman yardımcı olurum 7 aylık kızım var az cok tecrübelendim :hulya::dance:a.s.

canım bebeğin hayırlı olsun. sütünün ilk baslarda az olması cok normal sakın endişelenme ve sakın stres yapma ve asla söylenenlere kulak asma bak zamanla nasıl artacak sütün su miktarını arttır derim bana bulgur pilavı cok iyi gelmişti bir dene istesen canım.uyurken emzirdiğinde çenesini okşa yanağını ovala emiyor ama uyanamaması allah korusun yeni doğan sarılığı olabilir bir doktora götürm derim her ihtimale karşı bir sey sormak istersen herzaman yardımcı olurum 7 aylık kızım var az cok tecrübelendim :hulya::dance:a.s.

çok teşekkür ederim birde onu deneyim bakalım. sürekli mama ver diyolar ve cidden moralim çok bozuluyor. büyükler başımda bu doymuyo bu doymuyo sütün yetmiyo diyip duruyolar ister istemez insanın morali bozuluyor. bebişi emzirmek benim için çok önemli ve çok istediğim birşey. emzirirkenki dokunuşlarımız ve konuşmalarımız sanki aramızda özel bir bağ oluşturuyor gibi. tabi onun sağlığı açısından da emmesini istiyorum. çarşamba doktordaydık baktılar sarılık yok çok şükür. yarın ikinci testimiz var. hayırlısıyla onda da bişey çıkmaz inşallah. tekrar teşekkürler. aklıma takılan bişey olursa yine rahatsız ederim seni:)

kulak memesini iki parmağınla okşa benimki öyle emmeye geçerdi, sütüm yetiyor diye düşün bende çok üzülürdüm ayda 1.5 kilo aldığı halde hala bana sütün yetmiyor diyorlardı çıldırıyordum takma sen elinden geldiğince emzir vazgeçmek yok.

sık emzir, çektikçe süt artıyor
..
bir de eczanelerde satılır, Vitamalt. alkolsüz bira mayası günde 1 şişe içebilirsin, ama haftada 3-4 taneden fazla içme kilo yapar, ben 1 sefer içtim ertesi gün göğüslerim taş gibiydi pompa ile çekmek zorunda kaldım o kadar farkettirdi..mutlaka dene..

Back