• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğimin ultrason resmine bakarmısınız :) Sizce kız mı erkek mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sim_Sim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
5
0
6
34
İstanbul
$fotograf2.jpg

Kızlar doktorumuz cinsiyet konusunda inatçı doktorlardan :( bize doğrudürüst ultrason çıktısı bile vermedi karşıdan görünen bu resim var sadece elimde 16 haftalık hamileyim deneyimli ve ultrasondan anlayan annelerin yorumlarını bekliyorum :)

Benim kızımın önden ultrason resmiyle neredeyse aynı Ben kız diyorum canım zaten cok belli epey oluşmuş
Gonlunuzdeki hayırlısı olur ınsallah..

bebek hangisi ben baktım baktım anlayamadım :5:

:)) kimiside dağlar tepeler görüyo şu ultrasonda sadece :) üst kısım kafası göz çukurları burnu ağzı belli aslında kuzumun ☺️ alt kısımdaki iki nokta bi çizgi şeklinde beyazlık var bende o kısmı cinsel organ mı diye ayırt edemedim öyleyse baya baya erkeğe benziyo 🙈 ama orası neresi bilemiyoruz işte belkide göbek kordonudur.

Cinsiyeti ne oldu acaba sim sim cok merakettim baya zaman olmus ama ..benim bebisin ultrason resmine cok benziyo

Benim bebise kiz demislerdi ama erkekmis.bak ayni goruntu altta iki nokta ustte beyaz daha uzun bi cikinti..acaba bu donemde 16. haftada yani ayni mi gorunuyo organlar karsidan bakilinca

Eklentiler

• 2016-06-09 14.09.48.jpg
    2016-06-09 14.09.48.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 193
Back
X