• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin sesi kısıldı :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
dün geceden beri bebeğimin sesi kısılmış arkadaşlar,çok zor ses çıkarıyor,nedenini anlayamadım tam olarak,ateşini ölçüyorum normal,36.8 civarında çıkıyor en fazla.dün öğleden sonra bağıra bağıra sesler çıkarmıştı,agulamıştı ondan olabilir mi acaba,ya da bir hastalığın üşütmenin habercisimidir?

kaç aylık ki?bazen aşırı bağırmaktan da ses gidebilir.ama bu bademcik iltihabın başlangıcı da olabilir.1-2gün içinde kesik kesik öksürük ve hafif ateşle kendini belli eder eğer öyleyse.beslenmeyi red ediyor mu,ya da en azından daha öncesine göre daha mı bir iştahsız?bu da boğazında hastalık belirtisi için ip ucu olabilir....

bebeğim 5 aylık,birkaç gündür beslenmesinde azalma var zaten,pamukçuk olmuştu,inşallah birşey olmaz :( ara ara ölçüyorum ateşi yok çok şükür

bebeğim 5 aylık,birkaç gündür beslenmesinde azalma var zaten,pamukçuk olmuştu,inşallah birşey olmaz :( ara ara ölçüyorum ateşi yok çok şükür

canım merhaba benimde oğlumun bir ara kısılmıştı sesi.biraz fazla bağırdıysa ondandır.önemli bişiy değildir sıkma canını..

dün geceden beri bebeğimin sesi kısılmış arkadaşlar,çok zor ses çıkarıyor,nedenini anlayamadım tam olarak,ateşini ölçüyorum normal,36.8 civarında çıkıyor en fazla.dün öğleden sonra bağıra bağıra sesler çıkarmıştı,agulamıştı ondan olabilir mi acaba,ya da bir hastalığın üşütmenin habercisimidir?

bende yanlış kişiye yazmışım kusura bakmayın..

çok bağırmaktandır kesinlikle canım sıkma canını ama bir kaç gün kısık kalabilir sesi..bağırmaya başlayınca sakinleştirmeye çalış bir an önce düzelir inşallah..

Benimde bebeğimin sesi kısıldı aynı şikayetlerimiz baya olmuş yazalı ama nasıl oldu bebeginiz

Aynı şikayetler bebegimdede var nasıl oldu bebeginiz

Back
X