Çocuk Hastalıkları bebeğimin salyaları başladı, bu ne demek?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık ve salyaları akıyo. görenler diyo ki dişi erken çıkcak herhalde... böyle bişey var mı? daha çok erken değil mi bunun için?

canım salya diş cıkma belirtileri arasındadır.buda hemen diş cıkacak anlamına gelmez benim oğluşumda da 1 aydan fazla salya başlamıştı ama henüz ortada diş miş yok.bide artık tükrük bezleri calışıyoo onların bu aylarda ,onunda etkisi vardır .nacizane benim fikrimkaydirigubbakcemile5

canım benim bebeğiminde tükürükleriyle başı dertte.bide yutamıyor ve boğulma tehlikesi yaşıyoruz malesef sıksık.dr normal dedi salyalarının olması.benim bebeğimde 3 aylık olmasına rağmen dr dişleri kabarmış erken çıkıcak dedi.6 ayı beklemez bu dişler dedi.bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz artık.

Benim kızım 4 aylık ama nerdeyse 2 aydır salyası akıyo damakları bembeyaz dişleri çıkmak üzere sanıyorum.Salyalar akmaya başlayınca hemen çıkmıyo dişler zaten.

Canım benimkininde salyaları 2,5 aylıktı başladığında eli hep ağzındaydı sürekli erken çıkacak dişi diyorduk helede ben mesela 4,5 aylıkken çıkartmışım kesin bana çekti falan diye diye dişi daha yeni çıktı salya olayı hemen dişinin çıkacağı anlamına gelmiyor merak etme çıkacağı zaman çıkıyor zaten

benim oglum da 2 aylikti salyalari sakir sakir akiyodu, erken dis cikartacak dediler simdi 6 aylik daha yeni yeni diler cikacak gibi, salyalanmasi normal bence de, gerci seninki erken de dis cikartabilir, genelde 3-6 ay arasi cikartabiliyormus bebekler:ecrin_bebek:

aynen canım
2 aylıkken çok salyası vardı, diş deyip duruyorlardı
ama 7 ay bitince çıkardı
tükürük bezleri çalışıyor, ondan oluyor

2 aylıktan beri sürekli salya akar ilk dişimiz 8. ayda çıktı halada çıkar günde 15 tane önlük ancak yetiyor vallaa.s

benim kizim 3 ayliktan beri salya akitiyor 4.ayi bitmek uzere galiba dis geliyor:))

arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık ve salyaları akıyo. görenler diyo ki dişi erken çıkcak herhalde... böyle bişey var mı? daha çok erken değil mi bunun için?

canım benim benim bebişiminde salyası 2 aylıkken basladı suan 6 aylık oldu banada erken diş çıkaracak dediler etrartan fakat hiç bir diş belirtisi olmadı henüz ben doktora sordum bebeklerin 2 aydan sonra tükürük bezleri çalışmaya başlar oyuzden salyası akar dedi bencede bu dogru eger diş çıkarcak olsa cıkarırdı heralda 4 ay oldu

merhaba kizlar, bebegimin 4.5 aylik ve salyasi akiyor acaba dis mi cikariyor yoksa tükürük bezleri mi calisiyor? dis cikariyor sa erken degil mi normalde 6. ayinda biliyorum göruslerinizi beklerim tesekkur ederim...

merhaba kizlar, bebegimin 4.5 aylik ve salyasi akiyor acaba dis mi cikariyor yoksa tükürük bezleri mi calisiyor? dis cikariyor sa erken degil mi normalde 6. ayinda biliyorum göruslerinizi beklerim tesekkur ederim...

Canım, benim bebeğimin de o zamanlardan beri salyası akıyor..Hala dişimiz çıkmadı..ama çok yakında çıkar gibi geliyor bana..

4. aydan itibaren bebeklerin dişi çıkabilir..Senin ve eşinin diş çıkardığı tarihe bağlı aslında..Kalıtsal bir durum yani..

benim bebeğiminde tükürükleriyle başı dertte yutamıyor boğulcak gibi oluyo damakları oluşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…