Bebek Beslenmesi bebeğimin sağlığı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Beren1990

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
5
0
16
İstanbul
Merhabalar kızlar benim sormak istediğim sizden yardım almak istediğim konu bazı akrabalarım var evlerini silerken silme sularına çamaşır suyu katıyorlar bebeğim emeklerken emziğini bu yerlere düşürürse bu onun için problem olurmu kalıntı kalıyormu sizce cevaplarınızı bekliyorum

kimse cevap yazmadı bilgisi olan yokmu

Merhabalar kızlar benim sormak istediğim sizden yardım almak istediğim konu bazı akrabalarım var evlerini silerken silme sularına çamaşır suyu katıyorlar bebeğim emeklerken emziğini bu yerlere düşürürse bu onun için problem olurmu kalıntı kalıyormu sizce cevaplarınızı bekliyorum

yere düşen emziği yıkamadan vermiyorlardır zaten (inşallah yani ),yıkadıktan sonra çok da sorun olmaz.Ama yere çamaşır suyu kullanacaklarına başka temizleyiciler kullansalar daha sağlıklı olur,ne de olsa bebek o havayı soluyor.

Back