Çocuk Hastalıkları Bebeğimin poposunda 2 tane perianal apse var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kelebek3558

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
68
39
36
kızlar merhaba oğlum 3 aylık 20 günlüktü ilk apse çıktı uç verip akamadan tam karşısında ikincisi çıktı kaka yaparken gaz çıkarırken hep ağlıyordu tam karşılıklı ve popoyu kapattığı için çok zorlanıyordu doktor ilk çıkanı neşterle açıp boşalttı hemde anestezisiz nası canım yandı anlatamam 3 şişe antibiyotik içtik kremler bir sürü oturma banyoları sarı ışık tutmalar o günden beri sürekli dolup akıyo ikiside geçmezse ameliyat dedi doktor başına böyle bi durum gelen önerisi olan var mı

Çok geçmiş olsun
Geçecek merak etmeyin ama gecrne kadar üzüyor tabi böyle şeyler

Bizde de var . Sızın durum nasıl oldu? Yardımcı olursanız sevinirim (

Çok geçmiş olsun , kuzenimin oğlunun başına geldi 2 hafta oldu daha , ameliyat yaptılar 2 gün sonra birşeyi kalmadı . Annelik , hep kaygı demek biliyorum ama gerçekten çok sıkmayın canınızı hemen halloluyor ❤

Not; 2 sene önceki konuymuş ya bu

Geçmiş olsun canım kabızlık varmı.. tek tavsiyem kabız olmasın diye elinden geleni yap.. kabızlık daha çok zorlar ve acıtır iyileşeceği varsa da iyilesmez

Çok geçmiş olsun, en yakın zamandan iyileşir inş.
Bebekler ilk 40 gün acı hissetmezler veya eşikleri düşük olduğu için anestezi vermemiştir ilk zamanlarında anestezi vermemek vermekten daha iyi oluyor diye biliyorum.
Acaba sürekli enfeksiyon mu kapıyor kaka nedeniyle.
Sarı suya oturtmaya devam edin
Konu eski ama sorunu olan aile varmış o yüzden cevap yazdım yoksa eski konuların hortlamasına gıcık oluyorum

Çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde de fissur vardı. Çok kötü bir durumdu gerçekten. Bol bol suya oturtuyorduk yavrum çok çekmişti o dönem. Ama herşey geçici Allah'ın izniyle, şimdi 5 yaşına girecek.
Size diyebilecegim, gelip geçiyor bu sorunlar. Allah beterinden korusun. Buna da şükür demek lazım. Öyle hastalıklar var ki...
En kısa zamanda iyileşmesi duasıyla..

bebeklerde apse, fistül konusunda arama yapıyordum sizin acidiğiniz konuya rastladım. benim oğlumda anal apse oluşdu 2 aylıkken. 1 5 yaşında hala akıntı oluyor. fistüle çevirmiş. ameliyatı korkutuyor beni sizde durum nasıl oldu.? konu eski amma yardımcı olursanız sevinirim.

Çok şükür geçti sari su verdi doktor eczane karışım olarak hazırladı oturma banyosu yaptık sürekli birde popoya sarı ışık tuttuk hep akti ışığı tutarken birde doktorumuz geçmezse hiç üzülme lazerle yakarız kısa bir operasyon sadece 18 aylik olmadan ameliyat düşünmüyorum demişti rabbim şifa versin insallah söz konusu onlar olunca insanın içi parçalanıyor

Nasıl bir suya oturttunuz acaba kaç aylıktı bebeğiniz çok geçmiş olsun

Merhaba bebeğim 2 aylık bizim de başımıza geldi fistül olayı acaba hangi doktora gittiniz

Hangi doktora gitmişler acaba bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…