bebeğimin pişik olmasını nasıl engellerim?

öneriniz için çok teşekkür ederim

tavsiyeniz için çok teşekkürler yıkamaya çalışıyorum elimden geldiğince benimkininde teni cok hassas silsem hemen kızarır

Poposunu sık yıkayın veya ıslak pamukla silin.Sudocream çok faydalı.

Herkes yazmış sudocrem die ben bisey diyim ben islak mendillerini paketten çıkarıp ılık suyla güzelce yikayip öylece kapali kutuya nemli koyardim bide ufacık şişeye zeytin yağı koymustum sprey kafalı şişeye onunla temizledikten sonra sikardim o şekilde önüne geçmiştim ama bez markası da önemli bana göre banyo yaptırdığım zaman da beyaz sabunla poposunu yikardim benim oğlum da çok çekti ama çok şükür oylr yaparak rahatlattim

zeytinyağı değilde pişikken kantoron yağı iyi geliyordu şimdi hiç olmadan önlemesi için mustelanın pişik önleyici kremini aldım

Evet pisik olunca kullaniliyor. Ben genelde mustela kullaniyordum. Simdi weleda urunleri de revacta trendyoldan yorunlardan bakin almadan

öyle yapmaya çalışıyorum ben de çok teşekkürler tavsiyeler için. mustela pişik önleyici krem önerdiler ondan aldım şimdi işe yarayacağını düşünüyorum önlem amaçlı kullanıcam bakalım

Mustela ya da sudocrem kullanın her altını açtığınızda sadece saf su olan ıslak mendil lerden kullanin benim oğlum da öyleydi bu şekilde yapıyordum ben özellikle sudocrem çok iyi gelmişti

Benim kızım iki yaşında, maşallah bir kez bile pişik olmadı. Weleda marka kullandım kizariklik görür görmez bir iki saatte geçiriyor. çok çok memnunum.
mustela içinde öyle diyolar onu aldım hemen şimdi etkisine bakıp ona göre başka tavsiyeleri de değerlendiricem yinede çok sağ olun aklımda bu da

ne güzel maşallah evet benim bebeğimin teni çok hassas yoksa herşeyine dikkat ediyorum ama yine de pişiği önlemek adına bi şeylere ihtiyaç duyuyorum. teşekkürler yinede

Bebegin altı çok pisse zaten yıkıyorum bol bol. Zeytinyag da kullandım. Hamezan mi ne onu da. Çok şey denedik. Ama nemli ve ıslak bırakmamak sanırım işe yarıyor. Zaten sürekli değiştiriyoruz altını. Bazı şeyler kronik . Ama mantar olmadı çok şükür

pişik olmaması için önleyici bişey kullandınız mı peki? çoğu anne önermiş
Her zaman degil ama sudocrem kullaniyordum. Pisik olmadan kullaniliyor,zaten.Inanin 2. kizim neredeyse hic pisik olmadi. Simdi biraz buyuk tam hatirlamiyorum ama.
Buyuk kizim pisik oluyordu Onu hatirliyorum

biz alerji testi yaptırdık herhangi bir şeye alerjisi yok sadece hassas ciltli bende ona göre pişik önleyici şeyler kullanmaya dikkat edicem artık teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…