Benim ensemde egzama oluyor ara ara ev yapımı kantaron yağı gerçekten geçiriyor.Yediğiniz şeylere alerjisi var belli ki. Öncelikle süt ürünlerini komple kesin. Geçmezse başka besinlerden olabilir kuru yemiş, bakliyat, tahıl vs. Mantara dönüyorsa bezden dolayı değildir alerjik diye düşünüyorum. Benim oğlan da bir kere ağır pişik geçirdi. Antibiyotik kullanımından sonra olmuştu. Bir sürü krem yazdı, kantaron yağı kullandık, probiyotik damla vs vs zor geçmişti. Ama yaşını geçmişti oğlum.
Canım öncelikle rabbim kolaylık versin. Pişik olayına sadece beziyle ıslak mendiloyle ya da krem olarak bakma. Pişik alerjik bir belirti aynı zamsn da. Ek gıdaya geçtiysen ya da sen emziriyorsan bir besine alerjisi olabilir. Ona dikkat et .merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Oy totosunu severim onun. Benim 2 oglum var ilkine ne yaptiysam.coook yogun kanamali pisikleri oldu. En soninda primadan oldugunu dusunup canbebeye gectik ve rahatladik. Ama o zamana kadar ne kremler ne yaglar 2 ay boyunca gecmemisti. Kucuk oglumun da poposu ne krem gordu ne yag. Buldugumuz her bezi kullandik. Pisik sorunu sifir. Galiba bazen cocukla da alakali oluyo naparsan yapmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Daha yeni pisikten kurtulduk 10 aylık oğlum. Annemlere tatile gidince annem bez almış farklı marka onu kullanmaya başlayınca hemen etkisini gösterdi dorek pişik oldu, hatta her poposunu açmamda kanama bile oluyordu. Bir kaç gün günde bir kere olsun poposunu yıkadım, sonrasìnda bepanten krem sürdüm, birde arkadaşın dedigi gibi dönüşümlü olarak arko krem sürdüm. Çok sükür bir kaç gündür kurtulduk birsey kalmadı, ama ben her acmamda yine çok az birsey krem sürüyorum ama çok az, ve yıkamayada dikkat ediyorum günde birkere olsunmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
İslak mendilden sonra kuru, pamuklu bir bezle kurulayin mutlaka. Zaten temiz popoya sureceginiz icin bez kirlenmiyor. Dogalliktan yanaysaniz zeytinyagi kullanin. Ben pisik onleyici krem kullaniyorum. Beyaz sabunla yikayin bir de poposunu.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Merhaba, hametan kremler çok etkili içeriği temiz bir ürün mavi ve sarı tüp de oluyor ben mavisini kullaniyordum pişik olsa da hemen geçiriyordu ağır pişiklere de çok iyi geliyor ve rahatlatıyordu. Yediklerinize dikkat etmeniz bezi sık değiştirmeniz gerekiyor.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Bu arada pişik olmasa da sürün benim de oğlum çok pişik olurdu her gun7surerdim az da olsa. Hametan krem ve pomad formu ikisini de bulundurun sağlık ocağında doktora yazdırabilirsiniz 3 tane birden yaziyordu doktorumuz evde hala bulundururum bez takmiyolar artık çok şükür ama ne olur ne olmaz uygun ve içeriği temiz yine araştırabilirsiniz siz de. Kimse çok bahsetmiyor ama pişik için de kullanılıyormerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Psige neden olan şey cildin hava almayıp ıslak ve nemli kalması. Hava aldıran bezleri geçiş yapan örneğin sleepy kullanmayın. Hava kanalları olsun. Prima bu konuda iyi ama hem pahali hemde boykot markalardan. Molfix olabilir mesela. Bariyerli pişik önleyici kremler kullanın. Sık sık havalandırin. Sık değiştirin.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Pudra mi kaldi ? Evinize bile sokmayin cocuga surmek ne kelime. Zararlarini her doktor anlatiyorÇok yıkamayın,pudra ve ya bepanten kullana bilərsiniz.
Arko nemin iceriginde bulunan 3-4 tane kimyasal uygun degil ama her seyin icinde var dediginiz gibi mantar kremleri ve digerleri gibi benim gibi icerik takintisi varsa tercih etmeyebilirler.İçeriğine baktımgimda gayet temizdi alkolsüz parapensiz sulfatsiz vegan bir krem .arko klasik tüp krem.
Mantar kremlerinden ve antibiyotikli kremlerden ve dünya para verilen pişik kremlerinden daha etkili ayrıca ekonomik.
Merhaba çok geçmiş olsun. Benim oğlumda bir buçuk aylık. Ve sanırım ilk haftalardan beri pişik mevcut. Cildiye ye gittik. Birsuru krem kullandık . Sanırım arko kullanacağım. Pamuk daha fazla tahriş ediyor doğal ıslak mendil alıp yıkayıp kullanıyorum. Kuruluyorum kantoron vs de sürüyorum ama nafile. Sanırım alerjik bir durum ... Alerji belirtilerine bakabilirsiniz. Mukuslu kaka mesela. Bizde malesef mevcut. Ama alerji bebekken belli olmuyormus bir yaşıdan sonra netleşiyormus sanirn. Biz kendimiz diyet yaparak bulabilirmişiz.. hayvansal gıda vs.. kesip denemek lazm .merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?