Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piyasadaki diğer pişik önleyicilerle aynı hemen hemen canım.fiyatı nasıldır acaba
O zaman bezden degil. Hamazinc kullandin mi pisik icin. Mantara bagli olmazsa cok ise yariyor2 kere değiştirdik şuankinden memnunum aslında sıkmıyor belini fazla gevşekte değil. ufak ufak tadımlara başladık belki ondan böyle oldu bilemiyorum
şu an mantarı yok bi dönem oldu geçirdik tam iyileşiyor sonra tekrarlıyo ama tadımlara başladık belki ondandır yeni bi yemek alışkanlığına başladık yavaştan
Eczaneden alıyorum genelde. Kendi sitesinde de satılıyo bazen ordanda sipariş veriyorum.anladım iyiymiş o zaman.nerden alıyosun peki eczaneden mi
merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Mustela doğal içerikli değil. Temiz içerikli arıyorsanız Iva Natura, Naturalive, Burt & Bees, Weleda falan bakıniçerik olarak nasıl? doğal içerikli olması önceliğim olur
Bende arko kremi önermeye gelmiştim. Artık pişik kremi kullanmıyorum arkoyu tek geçerim.
Ara ara altını açıp silip kurulayinca iyice kurulayın . Bepanthol pişik kremi sürün, ben böyle yaptım benim kızımda beyaz hassastimerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Tek surmede geciriyor haklısın konu sahibi beğenmedi ama neyse boşverBende arko kremi önermeye gelmiştim. Artık pişik kremi kullanmıyorum arkoyu tek geçerim.
Bez önemli pişik yaratıyor.Tenine uygun gelinceye kadar markalari degiştirin.Pişik kremide kullanın altini kirletince çabuk degişin kuru tutmak lazım nem olursa direk kızarıcak zaten.Alerjili bir çocukmu?Ha bu arada kaka yapınca hep yıkayın islak mendillerden sürekli kullanmak zararli derisine.Sebamedin pişik ürünlerini kullaniyorum ben hep memmun kaldim çocugum alerjisi hassas derisi var tavsiye ederim.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Kızımda hassas sürekli farklı farklı bez denedik herşeyi organik almaya çalıştık en son kantoron yağı denedim hemen etki etmişti tavsiye ederimmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
ilik sabun ve suyla bez degişiminde yıkayın kurulayın ve saf zeytinyagi pamuk ile bezlemedem önce bikini bolgesi popo kısmını yaglayıp bezleyebilirsinizmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Çok geçmiş olsun mantar bile oluyor diyorsunuz. Mantar genelde nemli kalan bölgelerde oluşur. Bebeğinizin altını değiştirirdikten sonra nemli kalmamasına özellikle dikkat etmeniz gerekiyor sildikten sonra bırakın biraz havalansın, kurusun, nefes alsın. Kupkuru olduktan sonra pişik kremini sürün. Dediklerimi zaten yapıyorsunuzdur ama bazen nemli kalabiliyor gözden kaçabiliyor. yine de geçmiyorsa zeytinyağının iyi geldiğini duymuştum.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.