merhaba ben zeytinyagi kullaniyordum bebeginiz pisik olmaya yatkinsa her altini temizledikten sonra zeytinyagi surebilirsiniz dogal oldugu icin zarar verecegini dusunmuyorumonlar pişik olduktan sonra iyileştirmek için iyi geliyo dediler bana ama denedim ona bile kar etmedi ben özellikle pişik olmada önlem almak istiyorum
Direkt suda yıkayarak. Benim oğlumda öyle 2 dk farketmedim hemen pişik olur. Banyo yaptırıyorum küvetine oturtup. Çıktığında teni düzelmiş oluyormerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
valla kullanan anneler memnun kalmış bende kullandım şimdi hafif başlayacak gibi pişiği çok güzel önledi bebeğimin cildi hassas olmasına rağmen ekstra bi hassasiyet yaratmadıTabi ki kullanabilirsiniz ama temiz içerik başka bir şey, bu marka temiz içerikli değil maalesef
Bez markasına dikkatmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
onları yapıyorum çok teşekkürler sudocrem çok yağlı geliyo yapısı mustelanın pişik önleyici kremini almıştım sürdüm kızarıklığını pişik oluşumunu geçirdi ilk sürüşümde bilePoposunu sık yıkayın veya ıslak pamukla silin.Sudocream çok faydalı.
bunlar hep pişiğe iyi gelebilecek şeyler ama benim derdim bunun önüne geçmek mustelanin pişik önleyici kremini kullanıdm çok rahatlattı bebeğimi ve tekrarlamadı pişik memnun kaldımHerkes yazmış sudocrem die ben bisey diyim ben islak mendillerini paketten çıkarıp ılık suyla güzelce yikayip öylece kapali kutuya nemli koyardim bide ufacık şişeye zeytin yağı koymustum sprey kafalı şişeye onunla temizledikten sonra sikardim o şekilde önüne geçmiştim ama bez markası da önemli bana göre banyo yaptırdığım zaman da beyaz sabunla poposunu yikardim benim oğlum da çok çekti ama çok şükür oylr yaparak rahatlattim
mustela aldım bende pişik önleyici tam istediğim etkiyi verdi yaa sıfır irritasyon birkaç gündür de kullanıyorum pişiği tekrarlamadıEvet pisik olunca kullaniliyor. Ben genelde mustela kullaniyordum. Simdi weleda urunleri de revacta trendyoldan yorunlardan bakin almadan
sudokrem pişik sonrasında etkili olabilir ama ben önleyici arayışındaydım. buldum bence valla :) mustelanın pişik önleyici kremi çok iyi geldi bebeğime tam istediğim gibi pişiği oluşmadı hiçMustela ya da sudocrem kullanın her altını açtığınızda sadece saf su olan ıslak mendil lerden kullanin benim oğlum da öyleydi bu şekilde yapıyordum ben özellikle sudocrem çok iyi gelmişti
aynen öyle ben çok dikkat etmeme rağmen hep pişik sorunu yaşadık mustela çok önerilmişti onu aldım aradığımı buldum çok şükür pişik önleyici krem olduğu için direk önünü kestim pişiğin yeni kullanmaya başladım ama etkisii çook iyi olduBebegin altı çok pisse zaten yıkıyorum bol bol. Zeytinyag da kullandım. Hamezan mi ne onu da. Çok şey denedik. Ama nemli ve ıslak bırakmamak sanırım işe yarıyor. Zaten sürekli değiştiriyoruz altını. Bazı şeyler kronik . Ama mantar olmadı çok şükür
anladım teşekkürler. buradaki arkadaşların önerisiyle derdime derman olan şeyi buldum ama :) mustelanın pişik önleyici kremi tam istediğim gibi çıktı daha yeni kullanmaya başladım ama pişiği olmadan önce kullanıyorum yaşamadık çok şükür pişik sorunuHer zaman degil ama sudocrem kullaniyordum. Pisik olmadan kullaniliyor,zaten.Inanin 2. kizim neredeyse hic pisik olmadi. Simdi biraz buyuk tam hatirlamiyorum ama.
Buyuk kizim pisik oluyordu Onu hatirliyorum
mustela doğal içerikli olduğu için onu aldım şuan tüm beklentilerimi karşılıyo öyle diyim pişik olduktan sonra geçirmesi bi nebze olsa daha rahat önemli olan olmadan geçirmek iyikide almışım pişik önleyici kremi diye geçiyo mustelanın beni kurtardı dertten öyle görünüyo :)Kantaron yağı çok faydalı. Normalde de kullansanız faydası olur. Uzun zamandır kimyasal içerikli ve hazır satılan kremlerden almadım. Hem çocuklarıma hem de kendime günlük nemlendirmek için de bir yara vs olduğunda da kullanıyorum.
anladım çok teşekkürler mustelanın pişik önleyici kremini almıştım kullanmaya başladım şimdi pişiği zaten geçmişti bi daha tekrarlamadı sizinde aklınızda bulunsun o zaman çok iyi oldu etkisi bizim için :)Çeşmeden doldurduğum su değil çok hafif isittigim su ve genital bölgeler sıcak sevmez zaten ve doktor bizde pişik dedi ama çok kötü diye mantar ilacı kullanırdı ve 2 güne geçti denemekten zarar gelmez
Mustelanin her urununu rahatlikla kullanabilirsin. Benim cocuklarimin cildi alerjik ve hala mustela kullanirim. Gecmis oksunmustela aldım bende pişik önleyici tam istediğim etkiyi verdi yaa sıfır irritasyon birkaç gündür de kullanıyorum pişiği tekrarlamadı
alerji için her türlü test yapıldı ben zaten çok dikat ediyorum sadece hassas ciltli bebeğim :) çok teşekkürlerYalnız bebeklerde alerji testlerde çıkmayabiliyor.inşallah yoktur geçmiş olsun
bizde onlar az da olsa etkili oldu bende çok dikkt etmeme rağmen oluşuyordu. bünyesel sanırım. o yüzden pişiğin önünü direk engellemek daha mantıklı geldi bana mustela pişik önleyici krem kullanıyorum pişiğe dair bir iz yok :) siz kullanmamış mıydınız?Oğlum anne sütü alıyordu tek ve pişik korkulu rüyamızdi çünkü her anne sütü alisinda tuvaletini yapiyotdu ilk 6 ay resmen çok çekti yavrum neler denedim neler yaptım hiç bişey etkili olmadı çünkü sürekli kaka yapiyordu anında degisiyordim.gunlik 30 bez değişim yaptığımı biliyorum yine engel olamıyordum ama sonunda en iyi Bepanthol baby ve hametan krem rahatlatmisti bide diyet yapmıştım meyve süt ürünü vs tuketmedim
evet bende ona çok dikkat ettim işte pişik olduktan sonra bi şekilde geçiriliyo çünkü ama önemli olan pişiği engellemek mustela kullandım annelerin önerisiyle çook etki etti bilsem daha önceden alırdım valla memnun kaldım. çok teşekkürlerIslak mendili, bezi önemli. Altını açık bırakıp hava aldırmak önemli. O bölgeyi her dustan sonra güzelce yağlamak önemli. Bezi sık değiştirmek, pişik önleyici kullanmak. Pişik olduktan sonra pişik kremi kullanmak… ikisi farklı çünkü. Yedikleri asidik olmaması lazım. Ama kimi bebeğin de alerjiktir. 1 yaşından sonra otomatik kesilir
onu pişik için öneriyolar açıkçası benim derdim pişiğin önüne geçmek engellemek o yüzden kantaron yağına da pek girişmedim zaten hassas ciltli olduğu içinDoğal sarı kantoran yağını deneyeblirisnz eczacı ve doktora da danışarak . Ben kullanıp memnun olanları okudum netten ama her çocuk kendine özeldir tabii ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?