Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlamaCanim Elifim Yeni Okudum Canim... çok Fena Oldum Ağladim Ağladim... Ama Ne çare Rabbim Böle Kararlamiş.... Sakin Olaki Kendini Suçlama... Canim Benim Allah Sabirlar Versin...senağlama
Arkadaşlar 2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ve doktorum fetusu patolojiye göndermişti sonucu aldım...
TANI:İmmatür Korinon Villüsleri ve Desidual Dokular görüldü.
Doktorum antibiyotik kullanmış olduğumu söyledi.Hamile olduğumu öğrenmeden önce diş için kullanmıştım.Bebeğimi kendim öldürmüşümsenağlama
Böyle düşünme canım.Arkadaşlar 2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ve doktorum fetusu patolojiye göndermişti sonucu aldım...
Doktorum antibiyotik kullanmış olduğumu söyledi.Hamile olduğumu öğrenmeden önce diş için kullanmıştım.Bebeğimi kendim öldürmüşümsenağlama
Sağol arkadaşım ben artık ağlamıyorum sende ağlama.Herşey allahtan dedim kendi kendime öyle teselli buluyorum:1no2:
Teşekkürler arkadaşlar atlatmak üzereydim aslında ama bu sonuç beni başa döndürdü.Bilsem tabikide içmezdim bundan sonra ya hamileysem diye hiç ilaç içemem heralde bu daha kötü bir psikoloji.Sürekli hamilemiyim acaba diye yaşanmazki...
Arkadaşlar 2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ve doktorum fetusu patolojiye göndermişti sonucu aldım...