- 22 Şubat 2025
- 146
- 73
- 13
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
-
Bizim de 3 ay geçmemiştiHanımlar aranızda bizim gibi bu sorunu yaşayan oldu mu ? Bebeğim 2.5 aylık. 1 aydır pamukcugy gecmedi. karbonatlı su ve mikostatin ilaç kullamıyorum aynı şekilde gögüslerimi de temizliyorum ama yok banamısın demiyor. arada gecer gibi oluyor sonra tekrar..
bende sizden haber alayım ya daha olmadı bizde baktıralım ama hicbiri de kana bakalım demedi hicbir zamanBende aynı dertten muzdaribim doktorumuz en son kanda bakmak lazım bağışıklığına dedi yarin götüreceğim bende maalesef mantar enfeksiyonları cok illet oluyor
yapıyorum bende ama yok yaniBizim de 3 ay geçmemişti
Karbonatlı suyla her gün günde 4 defa falan beslenmeden sonra temizliyordum. Sonra geçti
Doktorunuza gidin belki bazı testler yapması gerekiyorduryapıyorum bende ama yok yani
Bizimde öyleydi kav mikostatin kullandım hatırlamıyorum hiç bir işe yaramadı çok fazlamı bizimki dilindeydi sadece öyle böyle ek gıda zamanı başlayınca kendi gectiHanımlar aranızda bizim gibi bu sorunu yaşayan oldu mu ? Bebeğim 2.5 aylık. 1 aydır pamukcugy gecmedi. karbonatlı su ve mikostatin ilaç kullamıyorum aynı şekilde gögüslerimi de temizliyorum ama yok banamısın demiyor. arada gecer gibi oluyor sonra tekrar..
son durum nedir acabaMerhaba bizden çok kapsamlı tahliller istedi daha çıkmadı sonuçlarımız aklimdasiniz dönüş yapacağım
hasi ya bizde de ek gıdaya daha varBizimde öyleydi kav mikostatin kullandım hatırlamıyorum hiç bir işe yaramadı çok fazlamı bizimki dilindeydi sadece öyle böyle ek gıda zamanı başlayınca kendi gecti
Gidemedim canim daha sonuç göstermeyeson durum nedir acaba
Bizimde işte o aylarda başladı 5 buçuk aya kadar geçmedi yemeye başlayınca kaybolduhasi ya bizde de ek gıdaya daha var
Canim benim evde karadut özü vardı arkadaşıma bebegi icin vermiştim istemişti babaannesi pamukcugu gecer demiş az ağzına sürmüşlerdi geçirmişti ama koyu kıvamda özü olmalı normalde şekerli şeyler verme derim ama geçtiğini bildiğim için yazdım hem doğal az bisey deneyin bakalim ınsallah sizede şifa olurHanımlar aranızda bizim gibi bu sorunu yaşayan oldu mu ? Bebeğim 2.5 aylık. 1 aydır pamukcugy gecmedi. karbonatlı su ve mikostatin ilaç kullamıyorum aynı şekilde gögüslerimi de temizliyorum ama yok banamısın demiyor. arada gecer gibi oluyor sonra tekrar..
cok uzun sürmüş yaa gerci bizim de nerdeyse 2 ay olacakBizimde işte o aylarda başladı 5 buçuk aya kadar geçmedi yemeye başlayınca kayboldu
eczanedsn karadut şurubu diye satılıyor dediler aldım ama vermeye korkuyorum gerci mikostatin de acı acı kokan bi ilaç devamlı kullanıyoruz bi etkisi de yokCanim benim evde karadut özü vardı arkadaşıma bebegi icin vermiştim istemişti babaannesi pamukcugu gecer demiş az ağzına sürmüşlerdi geçirmişti ama koyu kıvamda özü olmalı normalde şekerli şeyler verme derim ama geçtiğini bildiğim için yazdım hem doğal az bisey deneyin bakalim ınsallah sizede şifa olur
Yok yok şurubu degil direkt özu olarak geçiyor aktardan almistim ben bence az biseyden zarar gelmez deneyin diğerleri daha kötüymüş karadut en azından daha iyi içecek olarak sizde için hem sütünüz artar hem sizinde enfeksiyon falan varsa gidereczanedsn karadut şurubu diye satılıyor dediler aldım ama vermeye korkuyorum gerci mikostatin de acı acı kokan bi ilaç devamlı kullanıyoruz bi etkisi de yok
hadi ya geçmiş olsun peki şikayet olarak sadece geçmeyen pamukcuk mu vardı ? bir de neden olurmuş bagısık düşüklüğüMerhabalar sonuçları gösterdim bağışıklığı düşük çıktı o yüzden cocuk immunolojisine gönderdi bence sizde bir tahlil yaptırın ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?