• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin pamukcugu gecmiyor

mihrimahinannesii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
146
73
13
Hanımlar aranızda bizim gibi bu sorunu yaşayan oldu mu ? Bebeğim 2.5 aylık. 1 aydır pamukcugy gecmedi. karbonatlı su ve mikostatin ilaç kullamıyorum aynı şekilde gögüslerimi de temizliyorum ama yok banamısın demiyor. arada gecer gibi oluyor sonra tekrar..

Bende aynı dertten muzdaribim doktorumuz en son kanda bakmak lazım bağışıklığına dedi yarin götüreceğim bende maalesef mantar enfeksiyonları cok illet oluyor

Hanımlar aranızda bizim gibi bu sorunu yaşayan oldu mu ? Bebeğim 2.5 aylık. 1 aydır pamukcugy gecmedi. karbonatlı su ve mikostatin ilaç kullamıyorum aynı şekilde gögüslerimi de temizliyorum ama yok banamısın demiyor. arada gecer gibi oluyor sonra tekrar..
Bizim de 3 ay geçmemişti
Karbonatlı suyla her gün günde 4 defa falan beslenmeden sonra temizliyordum. Sonra geçti

Bende aynı dertten muzdaribim doktorumuz en son kanda bakmak lazım bağışıklığına dedi yarin götüreceğim bende maalesef mantar enfeksiyonları cok illet oluyor
bende sizden haber alayım ya daha olmadı bizde baktıralım ama hicbiri de kana bakalım demedi hicbir zaman

Bizimde öyleydi kav mikostatin kullandım hatırlamıyorum hiç bir işe yaramadı çok fazlamı bizimki dilindeydi sadece öyle böyle ek gıda zamanı başlayınca kendi gecti

Canim benim evde karadut özü vardı arkadaşıma bebegi icin vermiştim istemişti babaannesi pamukcugu gecer demiş az ağzına sürmüşlerdi geçirmişti ama koyu kıvamda özü olmalı normalde şekerli şeyler verme derim ama geçtiğini bildiğim için yazdım hem doğal az bisey deneyin bakalim ınsallah sizede şifa olur

Canim benim evde karadut özü vardı arkadaşıma bebegi icin vermiştim istemişti babaannesi pamukcugu gecer demiş az ağzına sürmüşlerdi geçirmişti ama koyu kıvamda özü olmalı normalde şekerli şeyler verme derim ama geçtiğini bildiğim için yazdım hem doğal az bisey deneyin bakalim ınsallah sizede şifa olur
eczanedsn karadut şurubu diye satılıyor dediler aldım ama vermeye korkuyorum gerci mikostatin de acı acı kokan bi ilaç devamlı kullanıyoruz bi etkisi de yok

eczanedsn karadut şurubu diye satılıyor dediler aldım ama vermeye korkuyorum gerci mikostatin de acı acı kokan bi ilaç devamlı kullanıyoruz bi etkisi de yok
Yok yok şurubu degil direkt özu olarak geçiyor aktardan almistim ben bence az biseyden zarar gelmez deneyin diğerleri daha kötüymüş karadut en azından daha iyi içecek olarak sizde için hem sütünüz artar hem sizinde enfeksiyon falan varsa gider

Merhaba yapıp yapmamak tamamen size kalmış. Dr dan sorup yapabilirsin.
Bana 2 farklı Dr önerdi işede yaradı. Benim gögüs uçlarım fena aciyordu o zaman 2 farklı Dr. Göğüs ucuna yeşil batikon sür dedi emzirmeden sonra. Sonraki emzirmeye uçar dedi bebegin pamukçugunada iyi gelir dedi. Emzirdigin zaman bebegin ağzı yeşil olabilir hiç zararli degil dedi. Denedim anında yok etti pamukcugu gogus acisinida çok iyi geldi. Hatta burada birisine tavsiye ettim bana çok dua etti teşekkür etti.

Merhabalar sonuçları gösterdim bağışıklığı düşük çıktı o yüzden cocuk immunolojisine gönderdi bence sizde bir tahlil yaptırın ne olur ne olmaz
hadi ya geçmiş olsun peki şikayet olarak sadece geçmeyen pamukcuk mu vardı ? bir de neden olurmuş bagısık düşüklüğü

Back
X