Bebeğimin oynadığını ne zaman hissebileceğim

aliyagizsebahat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
4
0
46
merhaba prens ve prenses anneleri :) bende bir prens anne adayıyım ve 19+6 halimeyim ve bebeğimi henüz hissetmedim veya ben anlayamıyorum sol göğüsümün dört parmak kadar aşağısı ara ara pır pır ediyor sizce prensim varlığınımı hissettirmeye çalışıyor :)

Oncelikle Allah tamamina erdirsin canım Insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Oynamaya başlaması lazim muhtemelen ufak ufak hissediyorsun o pır pır lar prensinin işi :) 5-5bucuk aylik oldugunda belirgin bir sekilde hissedersin.. benim oğluşum 9 yasinda simdi aklima geldi duygulandim kipirdadigini hatirlayinca cok guzel bir duygu son aylarinda bir geriliyodu karnimda ellerini ayaklarini parmaklarini bile görüyordum.. Rabbim her isteyene anne olmayi nasip etsin

Çok teşekkür edeerim amin cümlemizin inşallah bal oğlum artık oynamaya başladı çok farklı bir duygu bazen oynamıyor taki işten eve gidene kadar eve gidince kıpır kıpır maşallah rabbim çocuklarımızı korusun senin de artık ikinci junioru yapma zamanın gelmiş canım benim

Oglum soylenip duruyor zaten kardeş diye bende cok istiyorum ama calistigim için cesaretim yok.. gurbetteyiz canim anne baba kayinvalide kayinpeder nede bir akrabamiz yok burda.. ben cocugumu bakiciya bırakmak istemedigim için kaldik bir cocukla böyle. Rabbim oglusuma uzun ömürler versin ama birde kızım olmasini cok isterdim

Rabbim cumlemizin gonlune gore versin.. doğru diyorsun olunca Allah kolayligini zaten verirde bizde cesaret yok iste :) ulenn heves geldi birden bire :)

Bende henüz hissetmedim ne yazıkki .. Gerçi 22. Haftaya kadar hissedersiniz deniyor .. Sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumun ilk tekmesini

Bende 2 2 haftalik hamileyim. 15.haftadan sonra içimde kipirtilari hissetmeye başladım. 17.haftadan sonra elimi koyunca vurduğunu hissetmeye başladım :) ve bugun karnıma baktım vurduğunda artık dışardan da gorebilecegimi anladım :)

ben 18. haftada hıssettım ama ark 20 haftalık hamıle hala hıssetmedı bebegın hareketlerını hıssetıp hıssetmemmen zayıf veya kılolu olduğuna bağlı bırazda hamıle kalmadan once zayıfsan daha cabuk hıssedıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…