- 22 Şubat 2023
- 116
- 23
- 25
-
- Konu Sahibi songullllllll
Bir sürü biberonu var chicco , nuk, vs eczane. Markaları falan yok yani bi hastalığı olduğu belli önceden bulantı kusma yoktu son 2-3 aydır varBilmiyorum üstte kalsın diye yazıyorum. Emziği değiştirip de denediniz mi
Hayır kendi sütümü veriyorum ve aptamil mamaİnek sütü mü veriyorsunuz?
2-3 aydır bulantı kusma olmasa dişe bağlıcam ama midesi bulanıyor çok fazlaBelki diş çıkarıyordur canım bebekler böyle dönemlerde huysuz ve iştahsız olabiliyor hemen korkutma kendini
Acaba mamayı kesseniz mi diyorum çünkü hem süt hem mama midesine dokunuyor olabilir yavaş yavaş ek gıdaya başlayın benceHayır kendi sütümü veriyorum ve aptamil mama
İshal çok kötü göz çevresinde sarımtırak renkler var mı dikkat ettiniz miArkadaşlar bu arada uzun süredir(3 ay) ishal günde 6-7 kere kaka yapıyor
Ek gıdaya başladım daha ağzına girmeden midesi bulanıyor. Dün yoğurt verdim aç bırakıp yedi ama bugün de pişik olmuş alerji mi diye düşündümAcaba mamayı kesseniz mi diyorum çünkü hem süt hem mama midesine dokunuyor olabilir yavaş yavaş ek gıdaya başlayın bence
Hayır sadece hafif göz altı çökmesi varİshal çok kötü göz çevresinde sarımtırak renkler var mı dikkat ettiniz mi
Ishal teshisini doktor koydu mu?Arkadaşlar bu arada uzun süredir(3 ay) ishal günde 6-7 kere kaka yapıyor
Çocukta iştahsızlık var ama sebebini bilemiyorum canım doktorlar da çok küçük olduğu için bişey yapamıyor belli ki ama ishalden dolayı da olabilir 3 ay ishal ne demek çocuğa hiçbşrşey yaramaz ki ona acil bi çözüm gerekHayır sadece hafif göz altı çökmesi var
Aptamil mamalarda bu şikayetleri çok duymuştum tam sebebini açıklayamayacağım da bişey bişeyden bebeklerin midesine ağır geliyormuş sindiremiyorlarmış, mamayı değiştirmeyi deneyin, bir de arı mama öneririm tok tutuyor en azından, inşallah bir çözüm yolu bulursunuzHayır kendi sütümü veriyorum ve aptamil mama
En son gittiğim de inek Sütü alerjisi olablr dedi aptamil prosneo mamayı denememizi istedi ama saman gibi oda içemiyor ki benim Sütüm zaten yetmiyorÇocukta iştahsızlık var ama sebebini bilemiyorum canım doktorlar da çok küçük olduğu için bişey yapamıyor belli ki ama ishalden dolayı da olabilir 3 ay ishal ne demek çocuğa hiçbşrşey yaramaz ki ona acil bi çözüm gerek
7-8 tane mama değiştirdim inanın hiçbirini içmedi sadece aptamil kabul etti doğduğundan bu yanaAptamil mamalarda bu şikayetleri çok duymuştum tam sebebini açıklayamayacağım da bişey bişeyden bebeklerin midesine ağır geliyormuş sindiremiyorlarmış, mamayı değiştirmeyi deneyin, bir de arı mama öneririm tok tutuyor en azından, inşallah bir çözüm yolu bulursunuz