Annelerim Allah rızası için yardım edin deli olacağım eşimle aynı kurumda görev yerimiz başka yerlerde aynı hat üzerinde vardiyalı çalışıyoruz ben 12/36 sistemi ile bileğin iş birgüün evde 7/7 10.30/22.30 vardiyası o gündüz gece dinlenme şeklinde çalışıyoruz bunu yazma sebebim sürekli olarak birimizin yanında oluşu sorum şu bebeğimiz 20 aylık standart 1 aydır her gece aralıksız 1.30 da başlıyor 3.00 e kadar 3 den saat sabah 5 e kadar da bi başlıyor eee eee ığğğğ ığğğğ diye sızlanmaya sallayın beşikte diyor sallarken de aynı sesleri çıkarıyor tam daldı diyoruz sallamayı bırakıyoruz aynı devam baştan acıkıyor mu acaba dedik yatmadan besliyoruz mama da içiyor kalktığı her süreçte de 2-3 kere mama içiyor beslenmeden mi acaba rahatsız oluyor kestik sadece mama verdik olmadı bezi mi acaba dedik oda sorun değil 1 aydır kafayı yedik resmen şu an bile ara ara ığğ ığğ diyor uykusunda artık sinirlerim harab oldu 6 yaşında kızım 1. Sınıf öğrencisi zaten vardiyadayım sürekli göremiyorum annemlerle aynı binadayız mecbur uyku bölünüyor diye orda kalıyor o ayrı bir vicdan azabı bana zaten ötekileştirmiş gibi çocuğu e kalsa sesine kalkıp geliyor uykusu kaçıyor bebeğim uykudan kalksa oynasa pna da razıyım ama şu sızlanma beni bitirdi yoruldum artık işe bi gidiyorum rezalet haldeyim eşim de öyle uykusuzluktan yorgunluktan eşim ile gece gündüz takışır olduk ne yapmam lazım bi akıl verin saçma gelebilir okuyunca da inanın çok zor kafayı yemek üzereyim nereye gideyim ne yapayım Dr vs ona da günah çok küçük daha bebeğim neyden huzursuz acaba bilemiyorum ağlama krizine girdim biraz önce sessiz sessiz yA inanın çok yorgunum artık hemde çok