• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin nerdeyse bütün bedeninde çıkıp sönüyor ısırgan otu ısırığı gibi kaşıyor da bebeğim

betulduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
18
5
1
25
1000089095.webp

Nasıl yani deterjana falan mı alerjisi var diyorsunuz bide sanki uyuza benzemiyor mu
Valla uyuz konusunda baya tecrubeli bacimin verdigi bilgilere dayanarak bu uyuz degil bence 😁 ama bana alerjik gibi geldi cunku benimde deterjanla hasir nesir olunca ayni bunlar gibi seyler elimden kolumdan cikar hemen aksaminda. Tabi buradan benzetiyoruz ama en iyisi bir doktorun gormesi. Cok gecmis olsun.

Valla uyuz konusunda baya tecrubeli bacimin verdigi bilgilere dayanarak bu uyuz degil bence 😁 ama bana alerjik gibi geldi cunku benimde deterjanla hasir nesir olunca ayni bunlar gibi seyler elimden kolumdan cikar hemen aksaminda. Tabi buradan benzetiyoruz ama en iyisi bir doktorun gormesi. Cok gecmis olsun.
Ay uyuz olmasın da tabi hiç bişey olmasın temennim ama ne bilim benim çevremde uyuz olanlar var çok şikayetçiler ya inşallah bize hiç uğramaz size de geçmiş olsun teşekkür ederim

Back
X