• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin Nasal Bone( burun ) yapısı kafayı yemek üzereyim..!!!

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
Merhaba arkadaşlar 19+4 haftalık gebeyim.2 li tarama testimi izmirde başkent hastanesinde yaptırdım. oradaki doktorum mesut bey herşeyin çok normal olduğunu söyledi..Kafamdaki soru işaretlerinin gitmesi için kordon kadın doğuma gittim.iyiki de gitmişim.ibrahim beye randevu aldım ayrıntılı ultrason için..yapılan 2li taramada nasal bone yani burunun karşısında 'bilinmiyor' yazdığını söyledi.sana bununla ilgili gittiğin yerde birşey söylemediler mi dedi.mesut bey baktı 2sn ve herşey yolunda çok iyi dedi..aynen bu şekilde olduğunu söyledim..ultrasonda çok net göremedi biraz ara verdik tekrar girdiğimde baktı 5.74 mm olduğunu gördük..herhangi bir problem olmadığını söyledi.Ama ben çok üzüldüm kafama taktım .ağladım doktorun yanında dayanamadım..Aranızda böyle bir problem yaşayan var mı?içimin rahat etmesini istiyorum kötüyüm gerçekten..

Iki dr da bir sorun olmadigini soylemis. Bence kafana takma. Kendini rahatlatmaya bak. Nasil bir psikolojide oldugunu tahmin ediyorum. Bende 18 haftalik anne adayiyim. Benimde gelgitlerim oluyor. Allahtan hayirlisi icin dua ediyorum. Sende takilma ayrintilara.

Back