Bebeğimin meme krizi tutuyor saatlerce emiyor

Beş ay dünyanın en güzel besinini almış bu da sevindirici bu konudaki bebişin de kilo alımı iyiyse meme krizlerine devam

Yaşadığınız şey çooook normal benim de bebeğim 8 aylık ve halen sürekli memede bende ilk başlarda çok zorlanıyordum ama hem siz alışıyorsunuz hem de azalıyor zamanla sabırlı olmaya çalışın geçecek
Mama konusunda da zaten rutin kontrollerde doktorunuz soracağı sorularla bebeğin alerji ve gaz durumuna göre gerek görürse sizi yönlendiriyor siz kendiliğinizden mama kullanmamalısınız
Bu günler çok çabuk geçiyormuş diyorlardı inananasım gelmiyordu ama geçiyor

Selam görünce başlığı yazayım dedim,7. Aydan bildiriyorum hepsi geçiyor rahat ol ah bebe kucağımda emzirirken burda forum gezerdim vakit geçsin diye emzik olarak fln kalmayacaksın kesinlikle bırak emsin

Selam görünce başlığı yazayım dedim,7. Aydan bildiriyorum hepsi geçiyor rahat ol ah bebe kucağımda emzirirken burda forum gezerdim vakit geçsin diye emzik olarak fln kalmayacaksın kesinlikle bırak emsin
Tavsiye istemişsin , bebeğin 2,5 aylık henüz çok küçük oldugu için meme sadace açlık için değil,her sıkıntısında bir sığınak,gaz sancı vb her durum için ,süt miktarını tam anlayamıyoruz ancak kilo alımı normalse herşey yolundadır,emzirdikten sonra kalanınk sağabilirsin sağdıkça miktar artıyor ve emdikçe tabiki,bol su içmeni tavsiye ederim en az 3lt tüketiyorum hala,ama emmesine izin ver inan geçiyor hepsi zaman ve sabır tek ihtiyacımız olan bu birde muhakkak destek almalı bir anne,eşinden annesinden kardeş arkadaş bir yakını mutlaja destek olmalı

Evet herkes aynı şeyi söyleyince demek öyle olması gerekiyor dedim istedikçe veriyorum sağlıklı büyümeler olsun

Süt sağmak yerine taze süt emzirme örtüsü daha mantıklı
Her elini ağzına götürmesi aç olduğu manasına gelmiyor oral döneme geçiyor her şeyi ağzına alacak yakında. Tükürük bezleri salgılanıyor artık ağzını kaşımak ister, güvende hissetmek için ağzına götürür, sıkılır götürür, mutlu olur götürür, sinirlenir götürür. Sadece aç olduğu için yapmaz.
Biraz dikkatini dağıt oyala kalk gez şarkı türkü oku masaj yap tummy time yap kafası dağılsın. Memede oynuyor dinleniyordur o kadar saat emdiğini sanmam kusar çünkü ne kadar midesi var kaldı ki biriken süt bitince azar azar geldiği için süt çok mantıklı değil
Geceleri özellikle karanlık odaya git, en azından loş olsun hep aynı yere yatır. Genelde üç aşağı beş yukarı bir rutin oluştur illa kayar ama yapmaya çalış.
Memeden süt gelirken biberon vermene gerek yok. Bence süt sağmana da gerek yok. Ben işe başlayacağım ben bile biriktirmeye başlamadım benimki de 3 aylık. Gündüz uykusu bizde de sıcaktan dolayı pek yok. Her gün duş aldır ılık su ile şampuansız. Rahatlayınca emerken bayılır zaten
Bebiş küçük sana yapışık olmak istemesi normal

Hiç dışarı çıkmadık henüz mesela. Haftasonu start verelim diyoruz. Dediğiniz gibi kime sorsam sağıma hi. Gerek yok emzirme örtüsü diyorlar. Bebek küvezdeyken süt sağıp götürdüm bir buçuk ay belki ordan kalan bir alışkanlık oldu da görev mi edindim bilmiyorum ama zaten sağım yapsam da şuan bebek emzirdiğim için çok gelmiyor. Hatta hiç gelmiyor sağımda. Emzirme örtüsü denicem. Buraya yazdığım zamandan bu zamana başka bir kriz anımız olmadı neyse ki bahsettiğiniz etkinliklerin hepsini de yapıyoruz acemiliği izi atıyoruz yavaş yavaş ama her şey tam tamına dediğiniz gibi kral döneme başladığı için oluyormuş. Ve zamanla bu da geçiyormuş Teşekkür ederim detaylı bir şekilde bilgilendirmişsiniz

Biz fıldır fıldır akşam geziyoruz 40 ı çıktı biz bunu kapıya attık dışarı alışsın diye kamp sandalyesini alıp dışarda termosa hop çay bizle o da geliyor acıktıkça ben emzirme örtüsü ile emziriyorum. Restorana mı gittik uyandı mı al örtüyü tak hem sen ye, hem o :)

Merhaba Aynı durumu yaşıyorum şuan 40 günlük olcaz sürekli memede saatlerce ayrılmak istemiyor kilo alımı da iyi ama saatlerimi alıyor sabah bi başlıyoruz 3 4 e kadar 10- 20 dk aralıklarla süt emiyor uyuyor tekrar geceye kadar böyle. Wc gidecek zaman bulamıyorum artık. Ben de ilk zamanlar attığım sütlerden veriyorum bazen. Ama onlar da bitecek. Sizin şuan ne durumda çözüm bulabildiniz mi

Merhaba maşallah. Biz 5. Aya geldik. Yukarıdaki yorumları incelediyseniz çoğu aynı şeyi söylüyor. Bana soracak olursanız hiçbir şey yapmadım bekledim ve ona ayak uydurdum. Yenidoğan olduğu için tek dünyasının anne ve anne sütü olduğunu anlayıp kendimi ikna ettim. O yüzden şikayet etmedim bu durumdan tekrar her ne kadar zorlansam da emmek istemesi açlıktan değil anne kokusu almaktan olurmuş. Anne memesinin areola dediğimiz kısmında anneye özgü bir koku olurmuş bu da bebeği sakinleştirirmiş. Yani kendini güvende hissedermiş. Duygusal emme gibi. Besledikten sonra üzerimdeki emzirme minderinde uyurdu. Ben de saatlerce yerimden kalkamadığım için haliyle tuvalet ihtiyacı falan eşimi oturtup emzirme minderini onun karnına yerleştirip bebeği ona bırakır ben de kaçamak yapardım. Yemek iş temizlik eşin yardım ederdi. Ben de buradan çok yardım aldım bilmediğim şeyler konusunda sağlıkla büyütün bebeğinizi şuan yapacak bişey yok o ne isterse ona uyum sağlicaz en güzel anları tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…